НовиниІз липня переселенцям змінять порядок виплати пенсії на Черкащині

Із липня переселенцям змінять порядок виплати пенсії на Черкащині

-

- Advertisment -

Починаючи з першого липня виплата пенсії внутрішньо переміщеним особам здійснюватиметься виключно через рахунки та мережу установ "Державний ощадний банк України". Про це повідомили у Головному управлінні пенсійного фонду України в Черкаській області.

Для отримання пенсійних виплат у липні цього року і в подальшому внутрішньо переміщені особи, які на разі отримують пенсію через пошту або інші банки, мають звернутись до відділення "Ощадбанку" для відкриття рахунку. Після цього — подати заяву до органу Пенсійного фонду України про виплату пенсії на цей рахунок.

"Ощадбанк" здійснює виготовлення платіжних карток внутрішньо переміщеним особам, які одночасно є пенсійним посвідченням. Заяву про видачу такого посвідчення разом з паспортом, реєстраційним номером облікової картки платника податків та фотокарткою необхідно подати до управління Пенсійного фонду за місцем проживання.

Такий порядок виплати пенсії внутрішньо переміщеним особам визначено постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 (із змінами, внесеними постановою від 14.03.2016 № 167) та постановою Правління Пенсійного фонду України від 08.04.2016 № 7-1 (зареєстрована в Мінюсті України 26.04.2016 за № 633/28763).

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські пенсіонери зможуть збільшити розмір своєї пенсії вдвічі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин виборов “золото” на Кубку Європи із дзюдо

Золоту нагороду на Кубку Європи із дзюдо здобув черкаський дзюдоїст Ілля Назаренко. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці секретар...

У Чигирині відбувся перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу

Перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу розпочався з урочистого підняття прапору та хвилини мовчання. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x