НовиниЧеркащинаІз досвіду трудоголіка: відомий репер з Черкас розповів, як...

Із досвіду трудоголіка: відомий репер з Черкас розповів, як працював на чотирьох роботах одночасно

-

- Advertisment -

Чотири роботи одномоментно. Без вихідних і повноцінного сну. Такий життєвий досвід довелось отримати відомому черкащанину, реперу Андрію Фрілу. У День праці про плюси й мінуси такого божевільного графіку виконавець розповів виданню "The village".

Довгий час лідер легендарного гурту "На відміну від" не мав не те що вихідних, а й спав усього по 4-5 годин на добу. Каже, тоді одночасно в різних місцях працював головним редактором музичного сайту, коректором у спортивному друкованому виданні, писав новини на політичному сайті і робив так званий віральний контент у IT-компанії. Пояснює: так намагався покарати самого себе.

"Все моє життя пов'язане з музикою, все крутиться навколо неї, вона завжди на першому місці. Купа робіт була ніби покаранням самого себе. Я сказав собі: "Ок, чувак, ти зараз замість того, щоб писати альбом, приміром, граєш у Skyrim. Тому давай краще принаймні обміняємо час на гроші". Що цікаво – у такому скаженому графіку я був надзвичайно ефективним і блискуче справлявся усім. 3 з 4 робіт були дистанційними, на четверту я мав їздити двічі на тиждень в офіс, – згадує Фріл. – Графік був божевільним. Уявіть собі такий день: зранку пишу дайджест для політичного сайту. Протягом дня пишу новини: політичні, музичні, шукаю історії, які можуть стати вірусними, для IT-контори. У сусідній вкладці пишу перекладачу з Колумбії: "Пабло, бляха, де текст?". У Пабло, виявляється, сезон тропічних дощів, і у половини країни тупо немає світла".

До переваг такого графіку репер відносить, звичайно, фінансову сторону. Адже заробляв тоді досить добре. Однак, не обійшлось і без мінусів:

"Я не мав часу ні на що інше. Крім того, почало підводити здоров'я: купа стресу, мало сну, погане харчування, постійне сидіння перед монітором — і от уже і зір погіршився, і там болить, і тут.

А розвантажуватися, каже, при цьому виходило рідко. Навіть якщо випадало вільних півдня, проводив цей час з дівчиною – зазвичай їхали у коротку подорож. Ефективним був і "діджитал-детокс", коли на кілька тижнів змінював смартфон на бабусину "Нокію".

Зрештою, такий ритм життя й роботи Андрій Фріл таки змінив. Усе – через випадковість, яка стала вирішальною.

"Одного разу, перед поїздкою в офіс, заскочив повечеряти до закладу та зустрів друга – той дав послухати нові пісні одного київського репера, і у мене наче пелена з очей впала. Боже, думаю, що я роблю, на що витрачаю час і сили! Того ж дня я звільнився з пари робіт і сів за альбом, сконцентрувавшись максимально на творчості. Минулої осені випустив альбом, – розповідає музикант. –  Зараз я впевнений в тому, що якщо хоча б половину тих зусиль та енергії, які я витрачав на купу робіт, направити на музику – я і зароблю більше, і набагато щасливішим буду. Бо що ті гроші? Ну, +500, ну, +1000 доларів на місяць, але який у цьому сенс, якщо навіть немає часу їх витратити? Тепер є час і на музику, і на сім’ю, і на подорожі – і так набагато краще".

Як повідомляв сайт vikka.ua, зірковий психолог із Черкас вдруге стала мамою.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x