НовиниЧеркащинаІз Днем міста черкасців привітає "Друга ріка" та "Брати...

Із Днем міста черкасців привітає "Друга ріка" та "Брати Шумахери"

-

- Advertisment -

З відомим музичним гуртом та комедійним дуетом відсвяткують черкасці День народження рідного міста. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Цими вихідними, 15-16 вересня, Черкаси відзначатимуть День народження міста. Святкові заходи з цієї нагоди проведуть у різних частинах Черкас, зокрема, на вулиці Хрещатик, на Замковому узвозі та в Долині троянд.

Так, 14 вересня у Черкаському художньому музеї, що знаходиться по вулиці Хрещатик, 259, о 15:00 відбудеться виставка з нагоди 40-річчя Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута.

15 вересня об 11:00 в дитячо-юнацькій спортивній школі "Спартак", вулиця Чорновола, 54/1, відкриють комплекс для занять спортивною гімнастикою. Також із 10-00 до 15-00 у Дитячому парку по вулиці Хрещатик відбудеться дитячий театральний фестиваль "Fortunа – Fest Kids" та концертна програма "Зернятко добра".

Вздовж вулиці Хрещатик з 10-00 до 17-00 пройде Мистецький простір. А саме концертно-розважальні програми, виставка–ярмарок "Містечко майстрів", творчі проекти, інтерактивні програми вихованців освітніх закладів міста, мистецький проект "Черкаси – в кольорі". Також буде проведена пішохідна екскурсія "Вулицями старого міста", художня виставка від Національної спілки художників України (сквер за ОДА), виставка "Мої Черкаси" у Черкаському художньому музеї та фотовиставка "Жіночність, ровер і місто" у Галереї народного мистецтва. Окрім цього, відбудеться простір молодіжних активностей "Мрію бути профі" (виставки, майстер-класи, презентації, концертно-розважальні програми за участю вищих навчальних закладів, коледжів, ліцеїв), розважальний квест "Знай рідне місто краще", урочиста церемонія підписання меморандуму про співпрацю між містом Черкаси та представництвом ЮНІСЕФ в Україні в рамках міжнародних ініціатив "Громада, дружня для дітей та молоді".

На Замковому узвозі (вулиця Гагаріна) з 12:00 пройде "Крутий спуск" – гонка на саморобних тачках та змагання з Мотоджимхани від Спортивного мотоциклетного клубу "Такт".

У Долині троянд з 15:00 до 22:00 будуть проходити інтерактивні заходи (квести, конкурси, майстер-класи), творчий проект "Вітають дошкільнята", художньо-розважальний проект "Kids – Beauty Zone", проект "MASS CHESS. Битва за Черкаси" та реєстрація рекорду України. Окрім цього буде концертно-розважальна програма "Дружня черкаська родина".

Для відвідувачів цього вечора виступлять гурти та хедлайнери свята, зокрема, "Друга ріка" та комедійний дует "Брати Шумахери".

16 вересня у кінотеатрі "Україна о 12:00 безкоштовно покажуть дитячі мультфільми, о 14:00 черкасці зможуть переглянути фільм "Місто, в якому не ходять гроші" за мотивами повісті Кузьми Скрябіна та відвідати творчу зустріч з режисерами та головними акторами фільму.

У Черкаській обласній філармонії о 16:00 покажуть виставу від Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка "Шельменко –денщик".

Вже о 17:00 у сквері за ОДА відбудеться "Свято духової музики".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у День міста черкасці влаштують веселі перегони на креативних тачках.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x