додому Новини Черкащина Із Держбюджету виділили понад 57 мільйонів на ремонт дороги в Мошнах

Із Держбюджету виділили понад 57 мільйонів на ремонт дороги в Мошнах

0

У селі Мошни збираються розпочати поточний середній ремонт дорожнього покриття. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

На фінансування поточного середнього ремонту на ділянці км 45+800 – км 52+800 автодороги Р-10 у селі Мошни з Державного бюджету було виділено 57 272 850 грн.

На даний час договір, укладений Службою автодоріг області з підрядною організацією ТОВ "Главшляхбуд" на виконання ремонтних робіт, знаходиться на реєстрації у Державній казначейській службі. Після реєстрації договору, підрядній організації будуть виділені кошти для закупівлі необхідних матеріалів та початку ремонтних робіт на цій ділянці дороги, які розпочнуться у серпні 2018 року.

Ремонтні роботи на автодорозі розпочнуться від в’їзду у село зі сторони Канева. Відповідно до укладеного договору з підрядною організацією ТОВ "Главшляхбуд", у рамках поточного середнього ремонту автодороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 45+800 – км 52+800 буде проведено комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування тротуарів, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів із автодороги, влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження та інше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Мошнах встановлюють заборонні знаки для руху вантажівок.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version