додому Новини Черкащина Із Черкащини відправили чергову допомогу бійцям на Схід (ФОТО)

Із Черкащини відправили чергову допомогу бійцям на Схід (ФОТО)

0

Черговий вантаж гуманітарної допомоги відправили цими вихідними з Черкащини бійцям на Схід. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

Серед усього: пральна машина, холодильник, будматеріали, предмети облаштування побуту, а також харчі – бійцям першої окремої танкової бригади, а також 8-го окремого штурмового батальйону. Навідав хлопців перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, керівниця "Центру допомоги армії" Оксана Циганок та волонтер з Чорнобаївщини Анатолій Гичка.

Віталій Володимирович розповідає, що традиційно до збору вантажу долучилось чимало людей. Посильну допомогу надали Рада товаровиробників Уманського району, також товариство "Віва-трейд".

"Ми, попередньо поспілкувавшись з офіцером командного пункту бригади Олександром Халамейдиком, дізнались про потреби хлопців і вирішили якнайшвидше все відправити, – сказав Віталій Володимирович. – А зважаючи на те, що бійці облаштовують нові позиції, необхідними були лісоматеріали та будівельні засоби. У цілому ж побут у хлопців скромний, але чітко злагоджений".

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині трьом бійцям присвоїли посмертні відзнаки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version