НовиниЧеркащинаІрина Геращенко після сутичок у Черкасах назвала "Нацкорпус" тітушками

Ірина Геращенко після сутичок у Черкасах назвала "Нацкорпус" тітушками

-

- Advertisment -

Воювати – на фронт. Всі інші грання мускулами в мирних містах – це провокація. Так своє обурення подіями в Черкасах, у 205-ту річницю Тараса Шевченка, назвала черкащанка, перший заступник Голови верховної ради Ірина Геращенко. Відповідний допис вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

"Як би голосно не називали себе провокатори – ментально вони тітушки, – зазначила Геращенко. – Сьогодні люди, які чомусь увіровали, що вони мають право на силу, інформаційно розстрілюють 205 річницю дня народження Тараса".

Разом з тим, політикиня звернулась до міністерства внутрішніх справ і нагадала: їхня задача – сприяти чесним виборам. А не гратися у вибори і демонструвати можливість впливу на процес. Адже те, що вчора спостерігали Черкаси, – не що інше, як сценарій дестабілізації і спроби впливу на виборчий процес, зриву виборів.

"Спочатку ми чули заяви про силу на виборчих дільницях, потім бачили факельні ходи на Хрещатику і палаючі фаєра, провокації на зустрічах Президента з виборцями в різних містах. Раніше тітушки переслідували опозицію. Тепер переодягнуті тітушки переслідують президента. Це вже занадто, – впевнена Ірина Геращенко. – Я проти приватних армій. В нас є Армія . Вона на фронті. А не в мирних містах в балаклавах". 

Згодом, ще одним дописом, політикиня констатувала факт мовчанки і будь-якої реакції на черкаські події з боку кандидатів на пост Президента.

"Ніхто не засудив напад закамуфльованих тітушок на мирний мітинг. Ні мур- мур про російськомовних ряжених "націоналістів", ні слова про своє ставлення до парамілітарних угруповань і загрозу їх зрощення з силовими міністерствами. Жодного засудження приватних армій і тикання українському президентові. А чому так? Завтра ж вам якесь невиховане матюкливе хамло буде тикати. Я буду проти того протестувати, до речі, як би до когось не ставилася, – обурюється Герщанко. – Цікаво, що й всі активісти, борці за все хороше проти всього поганого теж мовчать. Ніяких розслідувань, за які спонсорські щедрі пожертви одягаються в новеньку форму, п’ють їстівний кефір в перервах між матюканням і скаканням на капотах, катаються на гарних автобусах всі ці переодягнуті "корпуси". Й чим вони взагалі займаються в житті. Ні тобі плакатів і розтяжок "Хто плюндрує ідею націоналізму в Україні?".

Нагадаємо, напередодні, 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі ід керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За даними надвечір 9 березня – під час бійки постраждало близько 15 правоохоронців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, головному нацкорпусівцю міста вручили пізозру.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x