НовиниЧеркасиІрина Білик у Черкасах виконає свої найкращі хіти*

Ірина Білик у Черкасах виконає свої найкращі хіти*

-

- Advertisment -

31 липня в Черкасах, на концертній івент-арені SELENA відбудеться виступ чарівної Ірини Білик.

Численні шанувальники довго чекали зустрічі з улюбленою артисткою і ось,нарешті, це станеться. Велика концертна програма – пісні, написані співачкою в різні роки, але об’єднані однією темою – кохання. Адже тільки воно, на думку Ірини, завжди поєднує серця.

Кожна її пісня – стовідсотковий хіт, кліп – маленьке життя, а виступ – аншлаг. «Так просто», «Ти – мій», «А я пливу у човні», «Одинокая» – пісні, з яких розпочиналась музична історія незалежної України та які десятки років потому – близькі кожному!

Першим кроком Ірини до музичної слави стала участь в українському музичному фестивалі «Червона Рута», що відбувся у 1989 році в місті Чернівці. Згодом, вона познайомилася з талановитими музикантами групи «Аякс». Колектив запросив Ірину в новий проєкт «Цей дощ надовго». Саме завдяки цьому гурту Білик і стала зіркою естради.

У 1992 році Ірина відзняла своє перше професійне відео на пісню «Лише твоя». Того ж року вона взяла участь та стала лауреатом міжнародного фестивалю «Пісенний Вернісаж. Нова українська хвиля».

Восени 1995 року Ірина Білик вирушила у перший в історії української популярної музики концертний тур «Нова», в межах якого і відбулося перше велике сольне шоу співачки.

Ірина презентувала кліпи на всі знакові пісні, а їх у відеографії зірки налічується понад 50, включаючи ролики на такі хіти, як «Ми будемо разом», спільні з Ольгою Горбачовою «Не ревную» і «Я люблю його», «Дівчинка», «Любов. Яд» та інші.

Звання народної артистки Ірини Білик присвоїв президент України Віктор Ющенко в 2008 році до Дня Незалежності. У 2011 виконавиця стала переможницею української премії YUNA, як «Краща співачка двадцятиріччя».

Весна 2015 стала для Ірини Білик новим етапом творчості. Співачка зняла першу сольну роботу з новою командою. Кліп «Кричи», режисером, якого став Семен Горов, дуже сподобався шанувальниками, отримав багато позитивних відгуків. Наступну роботу «Туфлі» Ірина презентувала восени 2015 року. Її зйомки відбулися ще в далекому 2006 році. Автором треку стала сама співачка.

Минулого року Ірина Білик відзначила відразу два ювілеї: 50-річчя та 30 років на сцені. Тож цієї суботи, 31 липня, артистка у Черкасах виконає свої найкращі композиції та знані хіти.

Концертна івент-арена «SELENA» – це площа понад 2000 кв.м., високотехнологічна сцена з додатковими екранами для комфортного перегляду з будь-якої точки залу і найголовніше – концерти просто неба, в оточенні неймовірної природи Черкащини.

Локація: концертна івент-арена «SELENA» (с. Свидівок, вул. Дахнівська, 21)

Час: вхід на арену – о 19:00, початок концерту – о 20:00

Квитки – в усіх касах міста від 250 грн. та на сайті.

Інформація подана на правах реклами*

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують зробити і проїхатися на саморобному тарантасі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x