додому Новини Черкащина «Ігри Воїнів»: черкаські військові – у числі найсильніших в Україні (Фото)

«Ігри Воїнів»: черкаські військові – у числі найсильніших в Україні (Фото)

0

Національні змагання «Ігри Воїнів» (Warrior Games) відбулись з 15 по 16 травня у Києві. За нагороди змагались 260 ветеранів та військовослужбовців, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов’язку в зоні бойових дій.

Про це повідомляє пресслужба Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Визначали найкращого у різних видах спорту: велоспорті, легкій атлетиці, стрільбі з лука, плаванні, стрільбі кульовій, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, волейболі сидячі та баскетболі на візках.

Черкаську область представляло шестеро спортсменів, яким вдалось вибороти нагороди.

Віталій Степаненко здобув «золото» у штовханні ядра та велосипедний спорт в індивідуальній гонці на 3,3 кілометрів. А також друге місце за плавання 50 метрів вільним стилем.

Артем Лукашук виборов перше місце у бігу на 100 метрів та у баскетболі на візках. Денис Фіщук став чемпіоном у велоспорті. Володимир Блуд опинився на третій сходинці серед плавців.

За підсумками змагань буде сформована збірна команда України, яка вперше в своїй історії представить країну в міжнародних змаганнях у вересні в Орландо (США). Остаточний склад колективу планують оголосити 31 травня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська дзюдоїстка виборола «бронзу» на Кубку України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version