додому Новини Безпека Ігор Табурець: рекомендуємо давати по 10 літрів пального на руки

Ігор Табурець: рекомендуємо давати по 10 літрів пального на руки

0

Для стабільної роботи комунальних служб, а також швидкої допомоги, влада Черкаської області рекомендуватиме АЗС відпускати водіям приватних автівок по 10 літрів пального на автозаправках у межах міста, і по 20 літрів – між містами. Про це повідомив голова військової адміністрації Черкаської області Ігор Табурець на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Він попросив не створювати зайвий ажіотаж на автозаправках.

«Уся критична інфраструктура області на сьогодні функціонує. Ми продовжуємо формувати стратегічний резерв продовольства для області. Торговельні мережі вже підтвердили готовність повноцінно працювати. Зараз відпрацьовуємо питання постачання медикаментів для аптек», – зазначив він.

Ігор Табурець також розповів, що ситуація в області контрольована: «наші ЗСУ, наша ППО працюють». Система оборони області в цілому вже розгорнута.

Черкащина бере активну участь в операції евакуації жителів із областей, де тривають бойові дії. Область надаємо транспорт за потреби. Лише за минулу добу наша область транзитно прийняла майже 6 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також

У Черкасах аптеки з інсуліном можна знайти за допомогою сайту (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version