додому Новини Безпека Ігор Табурець повідомив, які райони на Черкащині найбільше постраждали від обстрілів

Ігор Табурець повідомив, які райони на Черкащині найбільше постраждали від обстрілів

0

На Черкащині – 38 домоволодінь із руйнаціями. Такі наслідки «прильоту» російської ракети в одне з сіл Черкаського району 10 жовтня. Про це повідомив Ігор Табурець, керівник Черкаської ОВА. 

“Частина пошкоджень проявились згодом. Тому на сьогодні маємо вже таку кількість, порівняно з першими днями. Дані про всі пошкоджені об’єкти вже внесли до Fast Recovery plan – державний проект відбудови пошкодженої інфраструктури України” – повідомляє керівник ОВА. 

Ігор Табурець зазначає, що відновлювальні роботи тримає на контролі. Над цим працюють спільно: на рівні громади, району, Обласної військової адміністрації. Долучаються також благодійники і соціально відповідальні підприємці. 

“У будинку, безпосередньо біля якого «приземлилась» ворожа ракета, роботи вже на фінішній прямій. У сусідньому – у процесі. Там довелось перекладати навіть стіни. Усі критичні роботи намагаємось провести до холодів, як і планували від початку” – розповідає керівник військової адміністрації. 

На Черкащині майже 150 об’єктів зазначали руйнацій від початку повномасштабної війни. Найбільше постраждали Уманський і Черкаський райони. 

Читайте також: “Допомагаю як можу”: американець плете сітки у Черкасах (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version