НовиниЧеркащина"І лікарів вам викличемо": черкаський депутат звернувся до міського...

"І лікарів вам викличемо": черкаський депутат звернувся до міського голови щодо переобрання голови бюджетної комісії

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов звернувся до мера із проханням позбавити "батьківщинівця" Юрія Тренкіна повноважень голови бюджетної комісії. Відповідне депутатське звернення він зачитав у сесійній залі 21 березня, передає кореспондент vikka.ua.

 "Ставимо вас до відома, що ваш однопартієць, член партії "Батьківщина", депутат міської ради і по сумісництву голова штабу Юлії Тимошенко пан Тренкін наживається на міському бюджеті і має у своєму активі три підозри від прокуратури Черкаської області. Його звинувачують у несплаті податків на суму 4,6 млн. грн. і привласнені бюджетних коштів на суму 1,8 млн. грн.", − повідомив Олександр Згіблов.

Він також додав, що правоохоронцями наразі розглядається іще кілька справ, де фігурує Юрій Тренкін. Незважаючи на це, він є головою депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики. Тобто одночасно він впливає на розподілення бюджетних коштів і активно освоює їх.

"Фірми, пов’язані із депутатом, неякісно ремонтують об’єкти комунальної власності, постачають дорогі продукти харчування в садочки і школи Черкас, викуповують за безцінь муніципальні приміщення, ведуть незаконне будівництво СТО. Загалом за нашими підрахунками через фірми Тренкіна за три роки пройшло понад 220 млн. грн. бюджетних коштів. Кримінальна діяльність пана Тренкіна кидає тінь на весь депутатський корпус", − підсумував "вільнодемократівець.

Тож Олександр Згіблов запропонував винести на розгляд міськради проект рішення про переобрання голови депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики Юрія Тренкіна та його звільнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській міськраді змінився голова лічильної комісії.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x