НовиниЧеркащинаГуманітарний центр Черкас змінив місце розташування і графік роботи

Гуманітарний центр Черкас змінив місце розташування і графік роботи

-

- Advertisment -

Гуманітарний центр Черкаської міської ради змінив місце розташування і графік роботи. Вони, як і раніше, працюють у будівлі колишньої тютюнової фабрики, але в іншому приміщенні. Вхід тепер – з вулиці Остафія Дашкевича, інформує сайт Черкаської міської ради.

Гуманітарний центр Черкаської міської ради працює за тією ж адресою: вулиця Благовісна, 170. Тут продовжують приймати внутрішньо переміщених осіб, видавати їм продукти й речі першої необхідності, соціально та психологічно адаптуватися у нашому місті.

Оновлено й графік роботи Гуманітарного центру: з понеділка до п’ятниці відвідувачів чекають із 10.00 до 18.00.

Нагадаємо:
Гуманітарний центр було створено у перші дні повномасштабної війни з ініціативи Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка.

Центр займається прийомом і розташуванням внутрішньо переміщених осіб, допомагає їм у забезпеченні продуктами та речами першої необхідності, соціальною та психологічною  адаптацією на новому місці.

Тут діють мовний клуб «Говори українською», куточок української літератури, спеціальні поштові скриньки, де збирають листи воїнам на передову. Організовано потужний волонтерський рух.

Станом на 20 жовтня 2022 року в Гуманітарному центрі ЧМР офіційно зареєстровано 26236 внутрішніх переселенців, серед яких 7051 дітей та 1129 осіб з інвалідністю. Найбільше людей – з Донецької, Луганської та Харківської областей.

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x