НовиниГуманітарка черкаських волонтерів з’являється на прилавках магазинів

Гуманітарка черкаських волонтерів з’являється на прилавках магазинів

-

- Advertisment -

Під час круглого столу із волонтерами заступник голови Черкаської ОДА, керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль розповів про факти зловживань із допомогою для фронту, пише "Дзвін".

"Волонтери, які побували у Новоайдарівці, були здивовані, що гуманітарна допомога, яку вони передають в зону АТО, з’являється в магазинах. Зокрема, на прилавках в зоні АТО волонтери побачили сир Кам’янського заводу і "Тальнівську воду". Знайти крайнього там неможливо", – говорить Коваль.

За його словами, під час спілкування із бійцями батальйону "Айдар" і Збройних сил України, з’ясувалося, що техніку, яку їм передають, використовують не за призначенням.

"На минулому тижні був на засіданні федерації роботодавців. Вони сказали, що готові допомогти КаМАЗами, КрАЗами, але був прикрий випадок. Одне із підприємств Черкащини, яке спрямувало в зону АТО два КаМАЗи, вирішило перевірити, де знаходяться їхні машини і виявили, що обидві вантажівки не на фронті, а возять щебінь у Київській області", – розповів Віталій Коваль.

Тому заступник голови ОДА закликав волонтерів спрямовувати допомогу на якусь конкретну військову частину.

"У військових частинах повинна бути визначена відповідна особа – командир чи його заступник, який мусить розписатись за отриманий гуманітарний вантаж", – наголосив керівник апарату облдержадміністрації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x