НовиниГучне затримання: у Києві спіймали банду, яка возила наркотики...

Гучне затримання: у Києві спіймали банду, яка возила наркотики на Черкащину

-

- Advertisment -

Київські правоохоронці викрили масштабну групу наркоторговців, які діяли на території України, зокрема і на Черкащині. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Так, 13 членів злочинної організації з 2015 року займалася наркоторгівлею.

Злочинна група наркоторговців діяла поза візуальних контактів з клієнтами, через мережу Інтернет, шляхом закладок наркотичних засобів у публічних місцях та отримання коштів на банківські картки. За даними слідства щомісячний обіг від збуту та виготовлення наркотичних засобів сягав 4 млн гривень.

На даний час затримано 13 осіб, зокрема троє організаторів, оператори, що приймали замовлення через Інтернет, а також 8 кур’єрів, які розвозили наркотичні речовини замовникам в місті Києві, Київській, Дніпропетровській, Черкаській областях та в Кропивницькому.

Одним із затриманих виявився співробітник Національної поліції України, а саме 28-річний водій одного з райуправлінь поліції в м. Києві, який виконував роль кур’єра. Інші фігуранти – чоловіки віком від 22 до 37 років, мешканці Києва та Київської області.

Під час обшуків у затриманих вилучили велику кількість наркотиків різного виду (зокрема близько 1 кг гашишу, 1,5 тисячі пігулок амфетаміну, понад 4, 5 літрів ацетильованого опію тощо); 14 одиниць зброї (а саме пістолети, автомат, 7 гранат, майже 1,5 тисячі набоїв); грошові кошти на суму майже 300 тис. гривень; 57 телефонів та sim-карток до них, а також 45 банківських карток.

Встановлено номера рахунків, на які покупці наркотиків переводили кошти.

Наразі затримані особи перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 41-річний черкащанин у власному гаражі виготовляв наркотики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x