НовиниГучне затримання у Черкасах: переслідуючи наркозбувачів, міліціонери відкрили вогонь

Гучне затримання у Черкасах: переслідуючи наркозбувачів, міліціонери відкрили вогонь

-

- Advertisment -

Сьогодні вночі в Черкасах в районі Паризької Комуни затримали організаторів наркобізнесу.

Як повідомили vikka.ua у прес-службі обласної міліції, наркоторговці намагалися втекти та чинили опір. Тож щоб затримати зловмисників, правоохоронці застосували вогнепальну зброю.

Під час втечі наркозбувачі намагалися втекти на власному авто, протаранивши міліцейський автомобіль та травмувавши трьох працівників міліції. Під час переслідування зловмисники ледве не збили перехожих. Розуміючи, що існує загроза для громадян, правоохоронці відкрили вогонь по колесах автомобіля втікачів. На одному з перехресть міліціонерам вдалось притиснути їхній автомобіль. У цей час один із оперативників встиг заскочив до автівки та зміг її зупинити.

Зловмисників затримали та доставили до Придніпровського райвідділу міліції. Слідчий відділ проводить розслідування кримінального провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Під час обшуку в помешканні наркоторговців правоохоронці виявили та вилучили гроші, здобуті від незаконної діяльності, наркотичний засіб амфетамін, пістолет, а також велосипеди та електроінструмент, який значиться в оперативних базах, як викрадені.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x