додому Новини Кримінал Групу домушників викрила поліція на Черкащині

Групу домушників викрила поліція на Черкащині

0
домушники

На Золотоніщині група чоловіків проникла до будинку та викрали речі господарів. Однак втекти чоловікам не вдалося, їх затримали з викраденою технікою. Затриманим загрожує до шести років ув’язнення. Про це повідомив сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

На спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що близько 10 години ранку до будинку жителів села Коробівка, яких не було вдома, проникли невідомі. Очевидці бачили, як від двору від’їжджав автомобіль «Ford Focus».

Для розшуку транспортного засобу орієнтували всі екіпажі поліції. Оперативники карного розшуку почали пошук зловмисників. Виявилося, що чоловіки, поки господарів не було вдома, зламали вікно та проникли до будинку, звідки викрали кондиціонер і телевізор.

Поліція зупинила вказаний автомобіль біля села Благодатне Золотоніського району. Зловмисників затримали.Ними виявилися троє молодих чоловіків із міста Черкаси та один зі Смілянського району.

З їхньої машини вилучили крадену техніку. Згодом у житлах чоловіків знайшли речі, які вони вкрали раніше в інших людей.

За даним фактом слідчя поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Вирішується питання повідомлення про підозру у скоєнні злочину та обрання затриманим запобіжних заходів.

Працівники поліції перевіряють причетність зловмисників до скоєння аналогічних правопорушень на території всієї Черкаської області. Відомо, що троє фігурантів скоїли ще чотири крадіжки майна з домоволодінь черкащан. Слідство триває.

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині шукають зниклого підлітка. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version