НовиниЧеркащинаГрупа рейдерів намагалася захопити завод дитячого харчування у Золотоноші...

Група рейдерів намагалася захопити завод дитячого харчування у Золотоноші (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Зранку 19 липня група людей в кількості 15 осіб увірвалася на прохідну заводу ТОВ ПІЇ "Еконія" в Золотоноші та заявила свої права на нерухомість, пише сайт міста.

За допомогою незаконних дій державного реєстратора, вони зареєстрували на себе нерухоме майно, яке належить заводу дитячого харчування ТОВ ПІІ "Еконія", та, маючи на руках фіктивні документи, заявляли права на об’єкт. Неабиякий резонанс подія викликала серед громади міста. Тому-то біля заводу упродовж години зібралися золотонісці, які вимагали від рейдерів показати права на власність.

Особисто спілкувався з людьми, які прагли довести своє право на власність, міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський. Депутати міської ради та представники громадських організацій міста вимагали не блокувати роботу підприємства, яке надає золотонісцям робочі місця і ось уже десять років працює на теренах Золотоноші.

У коментарі сайту vikka.ua мер Золотоноші Віталій Войцехівський зазначив, що шахраї використали прогалини в законодавстві.

"Люди представилися на підприємстві новими власниками. Вони скористалися тим фактом, що раніше за адресою вулиця Шевченка, 24 був зареєстрований магазинчик. І шахраї заявились із документами до нього", – каже міський голова.

Рейдери не очікували такого резонансу серед містян. Окрім того, блискавично спрацювали поліцейські, які вивели усіх людей, що незаконно перебували на території заводу, за межі та продовжили спілкування з ними у відділку. На територію виробничих майданчиків зловмисники не проникли. До кінця робочого дня полісмени охоронятимуть "Еконію".

Юристи компанії з’ясовують подробиці та шукають усіх, хто замішаний у підробці документів та рейдерському захваті. Підприємство працює у штатному режимі.

Додаткова інформація: Завод по виробництву мінеральної води та дитячого харчування "Еконія" знаходиться в м. Золотоноші Черкаської області та з 2008 року належить ТОВ ПІЇ Еконія на підставі законних документів. Компанія виготовляє дитяче харчування ТМ "Малятко", ТМ "Йодо", "Чистий ключ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах рейдери захопили асфальтобетонний завод.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x