додому Новини Група осіб у Червоній Слободі погрожує повстанням

Група осіб у Червоній Слободі погрожує повстанням

0

У Червоній Слободі існує проблема із намаганням певної групи осіб розхитувати місцеве самоврядування. Про це під час прес-конференції повідомив сільський голова Микола Котко, інформує журналіст vikka.ua.

"У нашому селі є ініціативна група, яка подавала в Черкаський районний суд заяву про те, що сільська рада є самопроголошеним органом місцевого самоврядування. Тобто вони не визнають ні сільську раду, ні виконком, ні голову, як і суд, прокуратуру та міліцію, стверджуючи, що це незаконні самопроголошені органи. А вони в свою чергу виготовляють бланки та печатки  із державним гербом, зверталися навіть до президента із проханням зареєструвати громаду "Червона Слобода", – говорить сільський голова.

Вони погрожують повстанням обуреного народу, говорять, що вся ця законна влада є плодом узурпації.

"Мене це насторожує. Якби щось подібне було у роки радянського періоду, то хлопці вже давно були б клієнтами закладів, де одягають сорочки із дуже довгими рукавами. У нас на це ніхто не реагує. Він може дозволити собі кидатись на сільського голову, обривати ґудзики та каже, що це випадково трапилося. Заходять на сесії, займають місця депутатів, а коли просимо міліцію привести їх до порядку, вони відповідають: "А ми що їх силою будемо виводить?" Це ніби не оперативна група приїхала, а трупа балетна", – обурюється Котко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version