додому Новини Група людей, схожих на тітушок, блокують роботу виконкому – Одарич (ВІДЕО)

Група людей, схожих на тітушок, блокують роботу виконкому – Одарич (ВІДЕО)

0

Група з близько 15 молодиків специфічної зовнішності заблокували вхід до зали засідань, де мало відбутися засідання виконавчого комітету міської ради.

Про це в коментарі vikka.ua повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

Ці люди не впускають у залу члена виконкому Володимира Ромашова. Виконком не може ухвалювати рішення через відсутність кворуму.

– Двох із них я бачив раніше. Це колишні кандидати до складу виконкому, які боролися за своє висунення Іван Кієнко і Олексій Романов. Вони фізично не впускають члена виконкому, мотивуючи тим, що це – антинародний виконавчий комітет, сформований регіоналами, – розповів Одарич.

Він додав, що намагався їй пояснити, що виконком буде легітимним до тих пір, поки міська рада не затвердить новий склад виконкому.

– А вони вважають, що міський має його сформувати, – зазначив мер. – Блокування і зараз триває, тому працювати неможливо. Є закон, за яким у чітку терміни виконком має ухвалювати рішення. Для того, щоб їх не порушувати, ми проводимо засідання. Більша частина питань, які сьогодні виносяться , стосуються прав людей, які позбавлені батьківського піклування. Без рішення виконкому їм не можна навіть опікуна визначити.

Нова Доба

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version