УкраїнаЯк взяти кредит в Одесі

Як взяти кредит в Одесі

-

- Advertisment -

Головна відмінність банківських кредитів від мікропозик – МФО видають гроші позичальникам з поганою кредитною історією або з поточними простроченнями. При цьому на розгляд поданої заявки приділяється лише кілька годин, що робить послугу ще більш привабливою.

Процес оформлення онлайн кредиту в Одесі

Розробники програмного забезпечення намагаються максимально спростити аналізований процес. Саме тому весь процес можна розділити лише на кілька пунктів:

1. Здійснюється аналіз пропозицій МФЗ. Варто враховувати, що не всі організації переводять кредит на карту в Одесі, деякі видають позику лише готівкою. Для пошуку відповідної пропозиції можна скористатися спеціальними сервісами та складеними рейтингами.

2. Проглядаються всі особливості конкретної пропозиції. Найважливішими параметрами можна назвати відсоткову ставку, максимальну суму кредитування та період, на який видається призначена сума. У цьому спостерігається певна залежність, наприклад, збільшення періоду кредитування знижуються щомісячні платежі, але збільшується сума переплат.

3. На сайті МФО є форма для онлайн-заявки. У ній потрібно вказувати суму позики, термін кредитування, номер телефону та паспортні дані, а також банківські реквізити для переказу коштів. Варто враховувати, що вся введена інформація перевіряється.

4. Потрібно чекати на відповідь. На розгляд всіх параметрів йде не більше однієї години. На момент дзвінка представник компанії може поставити запитання на уточнення іншої інформації.

5. У разі позитивного рішення слід підписати договір. Для цього здійснюється надсилання електронного повідомлення або СМС.

Гроші видаються готівкою або переказуються на картку. Важливий момент стосується того, що за переказ коштів не має стягуватися процентна ставка. За встановленими законами, позичальник зобов’язаний отримати у користування зазначену суму як у договорі. Усі витрати, пов’язані з переказами, несе кредитор.

Що варто враховувати?

Незважаючи на те, що МФО надають свої послуги офіційно, необхідно докладно вивчити всі умови кредитування. У договорі зазначається два пункти: загальні та індивідуальні умови. У першому розділі зазвичай вказуються загальні умови кредитування. Другий використовується для вказівки додаткових умов та правил.

Багато МФО намагаються нав’язати своїм клієнтам додаткові послуги. Прикладом можна назвати SMS-повідомлення. Вони суттєво збільшують витрати, при цьому не мають жодної користі. Використовувати такі послуги чи ні – вибір клієнта.

На закінчення відзначимо, що МФО найчастіше є єдиним виходом із ситуації. Подібні організації дають змогу швидко вирішити фінансові проблеми. Скоротити витрати можна за рахунок вибору програми кредитування на невеликий термін з можливістю дострокового погашення всієї суми. При цьому деякі компанії надають перший кредит під 0%, що дає змогу знизити власні витрати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x