НовиниЧеркасиУ Черкасах оперативно запускають захищений сайт міськради

У Черкасах оперативно запускають захищений сайт міськради

-

- Advertisment -

Зручний, змістовний та захищений сайт Черкаської міської ради створюють у Черкасах. Цим опікується КП «Інститут розвитку міста та цифрової трансформації», інформує пресслужба Черкаської міської ради.


Наразі триває робота над наповненням основних розділів сайту. На черговій робочій нараді під головуванням першого заступника міського голови, координатора роботи КП «Інститут розвитку міста та цифрової трансформації» Сергія Тищенка обговорили ключові питання, які існують на цьому етапі розробки нового сайту ЧМР.


Директорка комунального підприємства, яке займається створенням сайту, Надія Івашкова повідомила, що незабаром новий сайт буде перенесено на хмарний сервер, який орендує КП. Після цього відповідальним працівникам міської ради нададуть доступ до наповнення підпорядкованих їхнім підрозділам рубрик сайту.

Начальниця управління інформаційної політики Юлія Крапива під час обговорення наголосила, що особливу увагу розробники мають приділити захищеності і кібербезпеці порталу.

В.о. директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Катерина Пидорич запропонувала передбачити окремий розділ, який міститиме відкриті дані, які стосуються діяльності Черкаської міської ради.

Надія Івашкова попросила членів робочої групи надавати свої пропозиції і зауваження щодо нового порталу міської ради, які будуть обов’язково враховані.

«Прошу усіх активно включитися, щоб ми оперативно зробили і запустили в роботу оновлений сайт. Черкаська міська рада була і буде надалі відкритою у своїй діяльності, і новий зручний портал цьому сприятиме», – підкреслив Сергій Тищенко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x