НовиниГрошіЩо буде з попитом на профнастил в Україні?

Що буде з попитом на профнастил в Україні?

-

- Advertisment -

Неймовірно, але факт – профнастил і досі залишається самим універсальним серед будівельних матеріалів. Роль металопрофілю у будівельній сфері неможливо переоцінити, адже він користується неабияким попитом та може використовуватись для різних сфер та задач. В умовах зростання цін на абсолютно всі види будівельних матеріалів можна констатувати той факт, що попит на металопрофіль буде тільки зростати.

профнастил

Тепер його будуть обирати навіть в тих випадках, коли планувалось використання зовсім інших матеріалів і все по одній простій причині – він значно дешевший на їх фоні.

Чи збіднів асортимент металопрофілю за останні місяці?

Дійсно за останній час асортимент, в якому доступний металопрофіль, суттєво збіднів через ряд обставин, про які всі з нас знають. Але компанія Сітібуд очікує найближчим часом відновлення багатьох виробництв та налагодження постачання якісної сировини, що дозволить перш за все:

  • Забезпечити різноманітний асортимент продукції.
  • Мати можливість обирати товари з бажаними параметрами та від конкретних виробників.
  • Відновити акцент на високій якості продукції саме українського виробництва.

Саме зараз той час, коли більшість українських виробників можуть довести, що їхня продукція може мати високі показники експлуатації та чудові перспективи служби в будь-яких умовах.

Який металопрофіль будуть обирати?

Вартість продукції залежить від технічних параметрів профнастилу та того, ким він був виготовлений. Сьогодні кожен покупець хоче обирати серед дешевих матеріалів, тому найбільше користуватися попитом буде стіновий вид профнастилу. У нього досить широкий спектр використання та і коштує він нижче за інші види гофрованої продукції. Він має середні показники, яких достатньо для тривалої служби з мінімальними вкладенням часу на обслуговування чи ймовірний ремонт. Покупців будуть цікавити в  першу чергу такі параметри виробу:

  1. Товщина сталі.
  2. Рівень цинкового захисту.
  3. Тип полімерного покриття.

Саме ці три складові формують поняття якості, якщо говорити про металопрофіль. Очікуємо також підвищення попиту і на покрівельний профнастил, адже ним можна замінити більш дорогу металочерепицю, та отримати майже аналогічний результат:

  • Привабливий та міцний дах.
  • Достатній рівень захисту від зовнішніх факторів.
  • Суттєва економія.

Де буде використовуватись матеріал найбільше?

  1. По-перше, це буде будівництво дахів, адже саме цей елемент приватних будинків потребує сьогодні швидкого облаштування, крім того це має бути доступно для кожного.
  2. По-друге, також не обходитиметься без металопрофілю зведення огорож.

По-третє, в будівництві різноманітних несучих конструкцій також не знайдемо кращого аналогу на сьогодні, тому попит буде і досить високий.
Особливо враховуючи, скільки очікується попереду відновлень як приватного сектору, так і складських чи виробничих приміщень. З таким прогнозом вважаємо найкраща рекомендація для вас – це робити покупку профнастилу вже зараз, поки він не здорожчав ще більше.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині оборонці неба знищили ворожий дрон

Захисники збили "шахед" у повітряному просторі над Уманським районом. Про це повідомляє очільник Черкаської ОВА Ігор  Табурець. Серед людей постраждалих...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо нещодавно був популярним підхід із десятком засобів, то зараз скоротити...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x