НовиниЧеркасиНа які проєкти в Черкасах витратять гроші «Громадського бюджету»?

На які проєкти в Черкасах витратять гроші «Громадського бюджету»?

-

- Advertisment -

У Черкасах обрали малі та великі проєкти, що стали остаточними переможцями «Громадського бюджету». Про це інформують на сайті міської ради.

Проєкти-переможці будуть реалізовані в Черкасах 2022 року за програмою «Громадський бюджет». Їх відібрали з тих, за які черкасці проголосували онлайн.

Усі обрані громадою об’єкти розділили на 4 категорії: «малі бюджетні», «великі бюджетні», «малі громадські» та «великі громадські». Загалом на реалізацію проєктів знадобиться близько 28,5 млн грн.

Серед проєктів-переможців «малих бюджетних»: придбання радіотелеметричного електроенцефалографу для міської дитячої лікарні, придбання сучасного інвентаря для ДЮСШ з веслування; капітальний ремонт будівель (пандусів) Другої міської лікарні.

Серед проєктів-переможців «великих бюджетних»: спортивний майданчик для занять спортом та відпочинку для дітей початкової школи гімназії №31; відкритий спортивний простір на території гімназії №9 для занять фізкультурою; заміна покриття легкоатлетичних бігових доріжок по периметру стадіону для учнів 26 та 30 шкіл та жителів мікрорайону.

Серед проєктів-переможців «малих громадських»: озеленення площі 700-річчя; тренажерна зала для занять спортом біля пляжу «Живчик»; облаштування дитячого майданчика у сквері «Затишний».

Серед проєктів-переможців «великих громадських»: встановлення наземних пожежних гідрантів по бул. Т.Шевченка та вул. Хрещатик для забезпечення пожежної безпеки центральної частини Черкас; проведення ремонтних та відновлювальних робіт міського фонтану на площі 700-річчя з упорядкуванням клумб на території площі; облаштування арт-скверу «Диво-звірі».

Нагадаємо, у голосуванні за проєкти Громадського бюджету взяли участь 14666 черкасців. Із повним переліком проектів-переможців можна ознайомитися за посиланням.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x