НовиниЧеркащинаІз лютого правоохоронці отримуватимуть більшу зарплатню

Із лютого правоохоронці отримуватимуть більшу зарплатню

-

- Advertisment -

Заробітні плати українським правоохоронцям збільшать на 10% із лютого 2022 року. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

За його словами, підвищувати зарплати й виплати необхідно системно й планово, базуючись на досягненні конкретних результатів роботи.

– Враховуючи, що в бюджетах на останні два роки не було закладено коштів на підвищення грошового забезпечення, а доплати відбувались точково, за рахунок так званого «ковідного фонду», на 2022 рік в Законі про держбюджет на це передбачено додаткових 2,8 млрд грн. Лише на зарплати Нацполіції додатково виділено 1 млрд грн, – пояснив Монастирський.

За його словами, президент доручив Уряду збільшити зарплати працівникам системи МВС усіх категорій на 10% уже з 1 лютого. Йдеться не тільки про працівників поліції, а й рятувальників, прикордонників, нацгвардійців, працівників міграційної служби.

Кошти для такого підвищення вдалося отримати завдяки спецоперації «Акциз», що розпочата проти нелегальної реалізації підакцизних товарів з 1 листопада минулого року. За два останні місяці 2021 року це забезпечило надходження додаткових 2,3 млрд грн.

З огляду на це, підвищення зарплатні правоохоронцям Монастирський вважає, зокрема, і результатом роботи його команди.

– Моя особиста позиція: усі кошти, які додатково надходять до бюджету по акцизних платежах мають скеровуватись на підвищення оплати праці працівників системи МВС, які, дбаючи про безпеку українців, щодня ризикують власним життям та здоров’ям, – заявив міністр.

Денис Монастирський також повідомив, що з лютого буде відновлено право поліціянтів та рятувальників на пільговий фінансовий лізинг на житло.

Читайте також: Поліція перевірила усі школи в Черкасах: міну не знайшли (ВІДЕО).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x