НовиниГрошіEthereum успішно активував оновлення Shapella

Ethereum успішно активував оновлення Shapella

-

- Advertisment -

Мережа Ethereum успішно активувала довгоочікуване оновлення Shapella, яке внесло кілька ключових змін до протоколу. Однією з найбільш значних змін є покращення механізму газу, який використовується для оплати транзакцій у мережі. Це дозволить знизити вартість транзакцій та прискорити обробку блоків.

криптовалюта

Іншою важливою зміною, внесеною в оновлення Shapella, є реалізація пропозиції щодо покращення Ethereum (EIP) 4895, що дозволила користувачам та валідаторам виводити поставлені ними ефіри (ETH) у мережу. Розробники стежитимуть за можливими проблемами, пов’язаними із завершенням оновлення, як зазначається у стримі на YouTube. На додаток до механізму виведення коштів розробники оптимізували газові збори мережі для певних транзакцій, як раніше зазначалося основною командою на GitHub. Торгуйте вигідно BTC, ETH та іншими криптовалютами на Cryptex.net!

Оновлення Shapella було розроблено та підтримано Ethereum Foundation, а також спільнотою розробників та учасників мережі. Воно є частиною ширшої стратегії розвитку Ethereum, яка спрямована на покращення продуктивності, безпеки та зручності використання блокчейну.

Загалом, оновлення Shapella покликане підвищити ефективність та надійність Ethereum, що може призвести до подальшого розширення його використання у різних галузях, від фінансових послуг до ігрової індустрії та багато іншого.

Ця подія знаменує значні зміни для Ethereum, у зв’язку з його потенційним впливом на екосистему, включаючи розблокування раніше недоступних засобів. Тепер коли зняття коштів стало можливим, мережа завершила перехідний цикл proof-of-stake.

Активація оновлення Shapella пройшла без будь-яких проблем і була підтримана більшістю учасників мережі. Це свідчить про те, що Ethereum продовжує розвиватися та покращуватися, щоб залишатися одним із найінноваційних та перспективних блокчейнів у світі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x