додому Новини Освіта Громадянин Німеччини вдруге здобув освіту в ЧДТУ

Громадянин Німеччини вдруге здобув освіту в ЧДТУ

0
громадянин німеччини

Громадянин Німеччини Кхаліл Мохамад через 25 років повернувся за другою освітою до Черкаського державного технологічного університету. Про це повідомили на сайті вишу.

громадянин німеччини

Уперше Кхаліл закінчив ЧДТУ 1996 року – з дипломом магістра за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». А кілька років тому повернувся до університету за другою вищою освітою.

ЧДТУ

У травні 2018 року громадянин Німеччини завітав на святкування 30-річчя навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами ЧДТУ й зацікавився додатковою освітою. Оскільки у Німеччині його робота пов’язана з соціальними проєктами, то іноземець вирішив здобути відповідну профільну освіту для підвищення свого рівня.

Вдруге до ЧДТУ Кхаліл вступив 2020 року. Цього разу – на магістратуру за спеціальністю «Соціальне забезпечення». У грудні 2021 року чоловік захистив кваліфікаційну роботу магістра й отримав диплом.

Кхаліл Мохамад каже, що дипломи ЧДТУ визнають у європейських країнах, а отримана спеціальність «Соціальне забезпечення» актуальна для всіх країн світу.

Читайте також: На Черкащині найвища вартість пробного ЗНО в Україні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version