НовиниЧеркащинаГромадські організації з усієї України "ГРАНТували зміни" у Черкасах...

Громадські організації з усієї України "ГРАНТували зміни" у Черкасах (ФОТО)

-

- Advertisment -

23 листопада у Черкасах відбувся міжрегіональний форум інститутів громадянського суспільства "ГРАНТуємо ЗМІНИ 3.0", співорганізаторами якого виступив Черкаський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону. Про це повідомляє Черкаський прес-клуб.

Форум зібрав близько 300 представників громадських організацій та ініціатив з різних куточків України. Вони отримали можливість дізнатись про ефективні практики співпраці неурядових організацій, влади та бізнесу, почути про корисний досвід такої співпраці та можливості втілювати власні проекти завдяки такому партнерству.

Зокрема, в одній із тематичних секцій – "Як виграти проект для своєї територіальної громади?" – експерт з регіонального розвитку Черкаського ЦРМС Григорій Перерва та голова Карашинської ОТГ Анатолій Пархоменко поділились рецептами створення успішних проектів для своєї громади.

Як зазначив під час свого виступу на форумі директор Черкаського ЦРМС Сергій Слинько, Центр розвитку місцевого самоврядування подбав про те, аби пролонгувати корисну дію форуму і забезпечити можливість ефективного партнерства для громадських організацій та ініціатив регіону. Зокрема, він заявив про створення постійно діючої платформи регіонального розвитку та партнерства, що дасть можливість постійного обміну корисним досвідом та пошуку нових партнерів для реалізації суспільно корисних проектів. Задля цього на базі Черкаського ЦРМС відбуватимуться системні зустрічі представників громадянського суспільства, постійне спілкування забезпечуватиме і відповідна група – "Платформа регіонального розвитку та партнерства" – у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах визначали найкращу продукцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x