НовиниЧеркащинаГромадські організації Черкас просять скасувати рішення виконкому щодо забудови...

Громадські організації Черкас просять скасувати рішення виконкому щодо забудови набережної

-

- Advertisment -

Скасувати рішення виконавчого комітету щодо затвердження детального плану території прибережної зони – із таким змістом 13 громадських організацій адресували відкрите звернення до депутатів Черкаської міської ради. Його текст опублікувала у Facebook голова організації ГО "Молода Черкащина" Вікторія Феофілова.

"Ми вважаємо обурливою ситуацію, яка склалася навколо забудови прибережної зони Дніпра в місті Черкаси. Створення проекту, якому не передували широке обговорення з громадськістю чи розробка чіткої концепції, не залучалися черкаські фахівці (архітектори, історики, дизайнери, екологи), а надто – прийняття його поспіхом черкаським виконкомом у закритому режимі – вкотре продемонстрували відверте небажання влади йти на діалог з містянами", – йдеться у зверненні.

У зв’язку з цим громадські активісти звертаються до всіх депутатів з вимогою скасувати рішення виконавчого комітету від 28 липня 2017 року щодо затвердження детального плану території прибережної зони, скасування рішення про надання містобудівних умов на житлову забудови в цьому районі та повернутися до створення концепції розвитку території, заснованої на спільному баченні громади, влади, бізнесу, різних соціальних груп.

"Громадські організації неодноразово пропонували свою допомогу у налагодженні діалогу та спільному пошуку рішень для розвитку міста. Ми всі підтримуємо ідею створення із прибережної зони Черкас комфортної, активної та економічно привабливої території. Однак вважаємо, що непрозорість, поспіх або відверте просування інтересів приватних забудовників не повинні мати місце в процесі створення плану такого розвитку. Адже прибережна зона – обличчя і головне багатство нашого міста, яке ми маємо лишити і для майбутніх поколінь", – додають автори звернення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на сесію Черкаської міськради підготували проект рішення про розпуск виконкому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x