НовиниГромадська рада просить в ОДА кабінет та взяти "своїх"...

Громадська рада просить в ОДА кабінет та взяти "своїх" у конкурсну комісію

-

- Advertisment -

Громадська рада при Черкаській облдержадміністрації звернулася до губернатора області Юрія Ткаченка з проханням виділити їм кабінет для проведення зустрічей з кандидатами на посади та зарахувати до комісії двох представників організації.

"Ми бачимо завдання нашої комісії в забезпеченні врахування громадської думки під час кадрових призначеннях в ОДА, а також контроль за ходом люстраційних процесів в Черкаській області. У зв’язку з цим, просимо забезпечити нашій комісії можливість здійснювати свою роботу, а саме:

1. Включити 2-х представників тимчасової комісії ГР з кадрових призначень до складу конкурсної комісії, яка проводить конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантних посад в ОДА.

2. Забезпечити можливість розгляду кандидатур громадськістю шляхом подання до комісії громадської ради інформації (біографії та податкової декларації) про осіб, які претендують на посади державних службовців, за два тижні до державного іспиту або призначення (якщо воно відбувається поза конкурсом).

3. Забезпечити можливість особистого прийому громадян з питань кадрових призначень та виконання ЗУ "Про очищення влади" шляхом виділення кабінету, де члени нашої комісії могли б проводити прийом 1 раз на тиждень.

4. Враховувати результати роботи комісії при прийнятті кадрових рішень в ОДА.

З цих питань готові зустрітися з Вами та особисто обговорити принципи нашої подальшої роботи. Сподіваємося на підтримку наших ініціатив, оскільки раніше Ви неодноразово зазначали, що саме громадська рада при ОДА повинна взяти на себе такі функції", – йдеться у зверненні.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

На Уманщині внаслідок ДТП загинула жінка

15 червня на автодорозі «Стрий-Ізварине» сталася ДТП за участі вантажівки та легкового автомобіля, внаслідок якої загинула 49-річна пасажирка легковика....

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x