додому Новини Гриценко закликає РНБО негайно рятувати гривню

Гриценко закликає РНБО негайно рятувати гривню

0

Екс-нардеп та екс-міністр оборони родом з Черкащини Анатолій Гриценко вважає, що РНБО має негайно рятувати гривню. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Треба негайно скликати засідання РНБО і рятувати гривню. 30,6 – до такої позначки вже впала гривня за долар на міжбанківському валютному ринку. Не треба бути фахівцем-фінасистом, щоб зрозуміти – неконтрольована ситуація вже вийшла на рівень загрози національній безпеці України. З вкрай тяжкими і небезпечними для країни наслідками", – написав він у соцмережі.

За його словами, щоб запобігти фінансового, а за ним – економічного і соціального колапсу, президент має негайно скликати засідання РНБО.

"Системні управлінські й кадрові рішення мають реалізувати уряд, Нацбанк, Антимонопольний комітет, Держфінмоніторинг, Генпрокуратура у тісній координації з професійними об'єднаннями підприємців. Подальша бездіяльно-очікувальна позиція страуса, зі сподіваннями лише на кредити МВФ заведе країну до табору failed-states (з агнл. "Неспроможна держава" – ред.). Цього не можна допустити", – вважає Гриценко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version