НовиниГриценко закликає РНБО негайно рятувати гривню

Гриценко закликає РНБО негайно рятувати гривню

-

- Advertisment -

Екс-нардеп та екс-міністр оборони родом з Черкащини Анатолій Гриценко вважає, що РНБО має негайно рятувати гривню. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Треба негайно скликати засідання РНБО і рятувати гривню. 30,6 – до такої позначки вже впала гривня за долар на міжбанківському валютному ринку. Не треба бути фахівцем-фінасистом, щоб зрозуміти – неконтрольована ситуація вже вийшла на рівень загрози національній безпеці України. З вкрай тяжкими і небезпечними для країни наслідками", – написав він у соцмережі.

За його словами, щоб запобігти фінансового, а за ним – економічного і соціального колапсу, президент має негайно скликати засідання РНБО.

"Системні управлінські й кадрові рішення мають реалізувати уряд, Нацбанк, Антимонопольний комітет, Держфінмоніторинг, Генпрокуратура у тісній координації з професійними об'єднаннями підприємців. Подальша бездіяльно-очікувальна позиція страуса, зі сподіваннями лише на кредити МВФ заведе країну до табору failed-states (з агнл. "Неспроможна держава" – ред.). Цього не можна допустити", – вважає Гриценко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x