НовиниЧеркащинаГравець "Черкаських Мавп" виступить за Збірну України

Гравець "Черкаських Мавп" виступить за Збірну України

-

- Advertisment -

Ігор Бояркін викликаний у табір збірної України з баскетболу. Уже завтра, 26 листопада національна команда України розпочне у Запоріжжі підготовку до матчів кваліфікації Кубку Світу проти збірних Словенії та Іспанії. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Нагадаємо, що раніше з табору черкасців вперше у збірну був викликаний Іван Ткаченко. Однак вихованець "Черкаських Мавп" не зможе дебютувати за збірну через травму. Бояркін же мав досвід виступів за юнацькі збірні України усіх вікових груп, однак захисник ще жодного разу не одягав форму національної команди в офіційних матчах.

Улітку Ігор виступав у складі України-2 на міжнародному турнірі в Китаї. Дебютувати за українську націоналку у Ігоря є можливість 29-го листопада, коли у Запоріжжі Україна прийме чемпіонів Європи – збірну Словенії. Квитки на гру можна придбати на сайті.

Ще одна звістка зі штабу "Черкаських Мавп" менш приємна. Один з лідерів клубу – Брендон Янг вибув на три тижні. Причиною стала травма, яку американський захисник отримав у матчі Кубку Європи FIBA проти "Стяуа".

У Брендона розтягнення пахових зв'язок. У цьому сезоні Янг є кращим асистентом Суперліги Парі-Матч. Віддаючи 5.1 передач у середньому за гру він здобуває 14.3 очки та 3.4 підбирання.

Нагадаємо, що цього сезону чемпіон України страждає через велику кількість травм. Ще доволі довго лікуватимуться Володимир Конєв та Дмитро Липовцев. На жаль, поповнили лазарет команди Іван Ткаченко і Брендон Янг.

Ці хлопці не допоможуть "Черкаським Мавпам" у одному з центральних матчів регулярного чемпіонату. 6-го грудня черкасці на своєму майданчику приймають БК "Дніпро".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" перемогли в стартовій грі Кубку України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x