НовиниЧеркащинаГравець "Черкаських Мавп" у таборі збірної України готується до...

Гравець "Черкаських Мавп" у таборі збірної України готується до Євробаскету 3х3 (Фото)

-

- Advertisment -

Гравець "Черкаських Мавп" Нікіта Руслов проводить літо в режимі баскетболу. Після завершення збору з основною командою наш баскетболіст почав роботу в таборі збірної України 3х3.

Нині національна команда працює в Одесі, де 19 липня участь у турі чемпіонату України, інформує пресслужба "Черкаських Мавп".

У таборі збірної працюють 8 баскетболістів. Половина з них увійде до фінального складу команди України. Нікіта Руслов один із двох у команді, хто минулого року виборов срібні медалі чемпіонату світу U-23.

 "Збір проходить продуктивно. Щодня у нас по два тренування. Вранці працюємо у залі, підтягуємо фізичну форму, щоб всі були в одному стані і поступово виходили на пік. Ввечері займаємося на корті, відточуємо командні взаємодії. Готуємося до Суперліги 3х3. Гратимемо двома складами. Атмосфера в команді хороша, всі знаємо один одного по чемпіонату, на майданчику поступово зігруємося. Звикаємо до корту та специфіки баскетболу 3х3, – розповідає Нікіта Руслов. – Для мене головне завдання – показати себе якнайкраще та потрапити до фінального складу збірної України, щоб взяти участь у чемпіонаті Європи".

В Одесі збірна працюватиме до 20 липня. Наступний збір команда розпочне вже у серпні.

А восени Руслов має шанс потрапити на чемпіонат Європи з баскетболу 3х3. Збірна України потрапила до 12-ти кращих команд, які з 24 по 26 вересня зіграють на чемпіонаті в Антверпені (Бельгія).

Як повідомляв сайт vikka.ua, Нікіта Руслов підписав новий контракт із "Черкаськими Мавпами".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x