додому Новини Черкаси Гравець «Черкаських Мавп» провів тренування з командою «Венето-Черкаси»

Гравець «Черкаських Мавп» провів тренування з командою «Венето-Черкаси»

0
mavpabasket.com

Гравець «Черкаських Мавп» Нікіта Руслов завітав на тренування двох команд баскетбольної школи клубу. Баскетболіст провів повноцінне двогодинне заняття з дівчатами з «Венето-Черкаси-06-07».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Міжсезоння в Суперлізі та юнацькому баскетболі «Черкаські Мавпи» проводять активно. Нікіта Руслов завітав на одне із тренувань команд дівчат – 2006-го та 2007-го років народження. Причому це був не просто майстер-клас, а повноцінне тренування. Тренерки команд Олена Фатнєва та Наталія Євтушевська лише асистували Нікіті. Баскетболіст розробив програму тренування і контролював кожен процес.

mavpabasket.com

«Ми домовлялися з Нікітою, що він підготується і самотужки проведе все тренування. Хотіли, щоб дівчата сприймали власне його і все, що він каже. Усім дівчатам сподобалося, вони його слухали і добре все виконували. Помітно, що в Нікіти дуже хороші задатки стати в майбутньому сильним тренером. Він показував дівчатам прави, як професіонал, тому, думаю, це піде їм на користь. Це зовсім інший рівень тренування, ніж наші звичні заняття», – говорить тренерка «Венето-Черкаси-06» Олена Фатнєва.

За роки проведені в структурі «Черкаських Мавп» Нікіта Руслов провів велику кількість майстер-класів. Баскетболіст ходив як до шкіл, так і університетів чи технікумів. Цього ж разу заняття мало більш професійний характер. Нікіта навчав дівчат не азів баскетболу, а більше тонкощів у виконанні тих чи тих елементів, демонстрував нові рухи та радив, як захищатися і атакувати в різних ситуаціях.

Нікіта Руслов відзначив високий рівень підготовки дівчат, це помітно по тому, як вони виконували все, що запропонував їм баскетболіст.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованки «Венето-Черкаси» запрошені до збірної України U-15.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version