додому Новини Черкащина Гравець "Черкаських Мавп" допоміг Україні розгромити Китай на Універсіаді (ФОТО)

Гравець "Черкаських Мавп" допоміг Україні розгромити Китай на Універсіаді (ФОТО)

0

У італійському Неаполі триває Всесвітня Універсіада. Серед представників України на цьому святі є вихованець "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко. 4 липня форвард допоміг збірній України розгромити Китай – 64:115, інформує пресслужба БК.

У стартовому періоді команди показали доволі результативний баскетбол, десятихвилинка завершилася за майже рівного рахунку – 28:24. Уже після цього українці напрочуд вдало закрили своє кільце і пропустили за три наступні періоди лише 36 очок.

Досить збалансований склад збірної України на універсіаді у своєму стартовому матчі показав і прекрасну гру в нападі. Команда Віталія Степановського реалізували 16 триочоквих. Відзначився у цьому компоненті і наш Іван Ткаченко, який реалізував свою єдину триочкову атаку. Загалом на рахунку черкасця 7 очок, 4 підбирання та 4 передачі.

У міцній групі України на Універсіаді, окрім Китаю прописані ще США та Фінляднія. Завтра (о 13:00) Україна проведе свій матч проти американців, а закриватимуть груповий етап грою проти Фінляндії. З групи у плей-оф на Універсіаді виходить дві кращі команди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, бігмен "Черкаських Мавп" у складі української збірної припинив виступи на Європейських іграх.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version