НовиниЧеркащинаГравці "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для ліцеїстів (ФОТО)

Гравці "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для ліцеїстів (ФОТО)

-

- Advertisment -

Ключові гравці "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко та Сеад Хаджифейзович пішли з баскетболом у маси. Баскетболісти провели майстер-клас у Черкаському професійному ліцеї.

Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

"Черкаські Мавпи" продовжують свою традицію майстер-класів. Цього разу, вперше в сезоні своєрідний урок баскетболу провели лідери команди Олександр Кольченко та Сеад Хаджифейзович.

Баскетболістів шаленими оплесками зустріли учні Черкаського професійного ліцею. На майстер-класі були студенти першого та другого курсів, а це 9-10 клас. Урок повністю провів Олександр Кольченко, для нього за чотири сезони це вже не вперше.

"Не перший досвід у таких майстер-класах. До того ж, я вже вдруге приходжу до цього ліцею. Добре, що є така співпраця між клубом та закладами освіти. Наші дублери часто ходять по школах, училищах, коледжах. Дуже хороша практика – чудовий спосіб отримати позитивний настрій. Поспілкувалися зі студентами ліцею. Всі йшли на контакт. Захід дуже хороший. Популяризуємо баскетбол, клуб та нашу команду. Думаю найближчим часом у нас з’явиться значно більше молодих уболівальників", – зазначив капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко.

Зі студентами освоївся і Сеад Хаджифейзович. Боснієць зарядив ліцеїстів своїм запалом та позитивом, навчив правильно займати позицію у пості, робити подвійний крок та атакувати з-під кільця.

"Дуже круто, діти молодці, всі сміються, слухають. Мені сподобалося. У Черкасах вперше на майстер-класі. Добре поспілкувалися із дітьми, вони вже дорослі. Гарно провів час", – повідомив Сеад.

На завершення уроку Кольченко та Хаджифейзович навчили ліцеїстів основам захисту – командного та індивідуального. Відповіли на питання.

Також гравці "Мавп" запросили ліцеїстів на наступну гру команди проти "Київ-Баскета" та подарували квитки. Окрім цього ліцеїстам отримали подарунки від партнера клубу.

Вже 16-го листопада "Мавпи" проведуть домашній матч Кубка України проти "Київ-Баскета". Початок о 14:00. Квитки тут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, підлітка, який пішов з дому, знайшли на Черкащині.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x