НовиниГраноли, батончики та цукерки: брати з Черкас власноруч готують...

Граноли, батончики та цукерки: брати з Черкас власноруч готують корисні солодощі

-

- Advertisment -

Євген та Олександр – брати, а відтепер ще й колеги. Декілька місяців тому вони вирішили заснувати спільну справу – виготовлення граноли та корисних ласощів із неї без цукру і консервантів. Черкащани захопилися ідеєю правильного швидкого харчування і тепер претендують на всеукраїнський рівень. Хлопці створили міні-пекарню, аби готувати гранолу, батончики та цукерки. Ця їжа зручна, швидка та корисна, адже не містить ГМО, шкідливих домішок і підсолоджувачів. Брати Муровані самостійно розробили асортимент, вдосконалили технологію виробництва та смак продукту. пише "in.ck.ua".

Гранола – класичний американський сніданок, схожий на мюслі, але, на відміну від них, гранолу не запарюють, а запікають.

"Ми створюємо гранолу не просто з вівсянки, робимо суміш чотирьох злаків: овес, ячмінь, жито та пшениця. Залежно від інгредієнтів, час і специфіка запікання різна. Зазвичай цей процес триває близько 40-50 хвилин. Ми розробили три різновиди цього продукту: горіховий, фруктовий і класичний. Низькокалорійним вважають фруктовий варіант, а ось горіховий містить більше калорій. Гранолу заливають молоком, йогуртом чи соком, 2 хвилини – і вона готова. Це швидке правильне харчування", –  сказав Євген Мурований.

У батончики, окрім традиційного набору інгредієнтів, додають ще й мед, аби надати їм відповідної форми. Якщо продукт повинен вийти не солодким, гранолу ще більше подрібнюють, пресують і вже потім випікають.

Євген та Олександр створюють ласощі разом: один виготовляє основу, другий одразу формує. Брати розуміють один одного з півслова, а це – великий плюс у спільній роботі.

"Батончики, на відміну від граноли, досить практичні. Їх можна взяти з собою на роботу, в мандрівку або ж перекусити після тренування. Плануємо розробити ще один цікавий варіант – гречані батончики на основі гречаних пластівців. Також ми створюємо корисні цукерки, подрібнюючи сухофрукти. Є три смаки: курага з чорносливом і фундуком; журавлина, арахіс і родзинки; шоколадні з фініками і какао. Технологія приготування проста: подрібнюємо інгредієнти, змішуємо і посипаємо кокосовою стружкою, какао або кунжутом", – каже Олександр Мурований.

Про продукцію черкаських кондитерів-початківців уже знають у Харкові та Києві, у планах – відкриття затишного місця, де можна поснідати й випити кави, а також створення пекарні, яка доставлятиме корисні солодощі по всій Україні.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  у Черкасах дівчат-моделей перетворюють на витвори мистецтв.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Справу підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні дівчинки на Звенигородщині передали до суду

Жителя Звенигородщини, якого підозрюють у вбивстві та згвалтуванні малолітньої, судитимуть за трьома статтями. Про це інформує Черкаська обласна прокуратура. До...

На Черкащині вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Чесно та гідно виконали свій обов’язок. Врятували українців та наше майбутнє. Напередодні 14 грудня – дня в історії України,...

Цікаве:

Гід із покупки чохла для iPhone 15 Pro Max: як не переплатити?

Смартфон iPhone 15 Pro Max — це не просто...

Полична чи підлогова: яку акустичну систему вибрати для домашнього користування

Прослуховування музики та перегляд фільмів вдома — заняття приємні,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x