додому Новини Гра "Черкаського Дніпра" з киянами завершилася рахунком 1:1

Гра "Черкаського Дніпра" з киянами завершилася рахунком 1:1

0

Учорашня гра між "Черкаським Дніпром" та київською командою "Оболонь-Бровар" завершився унічию з рахунком 1:1.

Як повідомляє сайт "Черкаського Дніпра", гра за звання "осіннього" чемпіона пройшла у в’язкій позиційній боротьбі. Важливість та напругу поєдинку підкреслила особиста присутність президента Федерації футболу України А. Конькова.

Вочевидь, суперники, досконало вивчивши та зібравши інформацію один про одного, знівелювали головні козирі свого опонента. Стартовий відрізок часу пройшов за незначної ігрової переваги приїжджої команди. Перший небезпечний момент у звітній грі виник на 16-ій хвилині: навіс зі стандарту киянина Юрія Бровченка головою на дальній стійці не зміг замкнути Фаворов-молодший. У середині тайму на дальній постріл все того ж Бровченка зреагував голкіпер Віталій Мирний, а після навісної подачі Дмитра Пронєвича шкіряна куля впала на поперечку воріт дніпрян.

До перерви черкащани, за щільної опіки столичних футболістів, лише лічені рази змогли скористатися своєю головною зброєю – гострими фланговими прострілами. Проте Юрій Бушман та Олег Кошка головою пробили вище воріт пивоварів.

Після відпочинку "Черкаський Дніпро" на правах господарів поля посилив тиск на ворота "Оболоні-Бровар". Небезпечним був удар з-за дуги черкащанина Юрія Бушмана, натомість біля протилежних воріт рикошет міг зіграти на користь гостей.

Розв’язка матчу стала просто неймовірною! На 87-ій хвилині залишений без опіки Василь Продан безперешкодно замкнув фланговий навіс – гості повели в рахунку 0:1. Майже відразу Артем Довбик мав нагоду відновити статус-кво, проте 17-річний нападник дніпрян спочатку влучив у захисника, а потім у голкіпера оболонців. Черкащанам вдалося врятуватися на четвертій компенсованій хвилині. Під час розіграшу кутового (до якого підключився воротар Віталій Мирний) Довбику в падінні ударом головою вдалося заштовхнути м’яча до сітки воріт пивоварів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version