НовиниЧеркащинаГотові палити шини: черкасці прийшли до мерії, аби відвоювати...

Готові палити шини: черкасці прийшли до мерії, аби відвоювати своє право на житло (ФОТО)

-

- Advertisment -

Квартири у черкаській новобудові класу "еліт" вже майже три роки не можуть здатися в експлуатацію. Забудовник ігнорує дзвінки і прохання власників квадратних метрів. Самі ж люди готові до радикальних дій.

7 грудня до Черкаської міської ради прийшли мешканці квартир ЖК "Форест", що в Південно-Західному районі, аби залучити до вирішення проблеми міську владу. Мер Анатолій Бондаренко, думку якого хотіли почути черкасці, на збори не з’явився. Із обуреними людьми поспілкувався директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін, передає vikka.ua.

"Я повинна була заселитися у свою квартиру майже 2 роки тому. Будинок зданий, право власництва ми оформили, а поселитися не можемо, тому що немає ліфта, газу, й електрики. Вода включена, але зараз сточена, тому що зимовий період", – розповідає власниця квартири Світлана Ткаченко.

Люди вже самі почали контролювати хід ремонтних робіт. Запевняють: будівництва по всіх трьох секціях не проходять, працівників на місці немає.

Забудовник Олена Мудренко на зв’язок із інвесторами не виходить. Зараз вона нібито перебуває у Хмельницькому, проте люди озвучують неофіційну інформацію, що жінка насправді в Черкасах. Для вирішення питання мешканці вирішили долучити міську владу. Якщо ж вона не допоможе, люди готові палити шини і звертатися до Президента.

Артур Савін прозвітував про стан підключення належних умов для проживання в будинку.

"Забудовник сьогодні активно займається укладанням договору щодо встановлення ліфта. "Теплокомуненерго" – оформленням і отриманням технічних умов для проектування. У підключенні електрики є певні питання з проектною документацією, яка повинна пройти всі відповідні положення".

Вихід із ситуації чиновник вбачає у проведенні конструктивного діалогу між забудовником і мешканцями. Його запланували на вівторок, 11 грудня. Цього дня Мудренко вже має бути в Черкасах.

Міські активісти також взяли цю справу під свій контроль. На запланованій зустрічі вони чекають не тільки забудовника, а й мера, тепловиків і енергетиків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, від початку року черкащани придбали в іпотеку 40 квартир.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x