додому Новини Черкащина Госпіталізовано 68 учнів: УДСНС про отруєння газом у черкаській гімназії

Госпіталізовано 68 учнів: УДСНС про отруєння газом у черкаській гімназії

0

 Повідомлення про розпилення у приміщенні гардеробу у гімназії №1 невідомого газу черкаські рятувальники отримали 15 квітня о 11:45. Одразу на виклик прибув черговий караул і працівники відділення хімічного, радіологічного та бактеріологічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління. Фахівці провели заміри повітря на наявність аміаку, хлору, сірководню, та горючих газів. Про це у Facebook інформує речник УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Відповідно до отриманих даних експрес аналізу, перевищень гранично-допустимих концентрацій в повітрі не виявлено. Радіаційний фон в гімназії в нормі.

Приміщення в якому сталося розпилення невідомого газу провітрено, евакуація учнів не проводилася, навчальний процес не призупинявся.

Працівниками швидкої медичної допомоги на місці проводиться обстеження учнів. Станом на 15:00 до Черкаської обласної дитячої лікарні для додаткового обстеження госпіталізовано 68 учнів. Обстеження триває.

На місці події працюють усі служби екстреного виклику міста Черкаси, Управління Служби безпеки України в області, Головного управління Національної поліції в області, оперативна група Управління ДСНС на чолі з заступником начальника Управління Олександром Горобцем, а також фахівці комунальної установи "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради".

О 14:00 годині розпочалося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Перевірку обставин проводить Головне Управління Національної поліції МВС України у Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з гуртожитку в Черкасах через газовий балончик евакуювали 20 осіб.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version