НовиниРозвагиГороскоп на 2021 рік: астрологи обіцяють заміжжя та кар’єрний...

Гороскоп на 2021 рік: астрологи обіцяють заміжжя та кар’єрний ріст

-

- Advertisment -

2021 за східним китайським календарем  – рік Білого Металевого Бика. Він символізує працьовитість, завзятість, терпіння, врівноваженість і  витривалість. Усім представникам зодіакального сузір’я доведеться багато працювати, однак вже новими методами.

Астрологи стверджують, що загалом наступний рік буде більш вдалим і менш стресовим, ніж високосний.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У вас буде постійна зміна настроїв. Менше думайте про невдачі та направляйте свої думки у те, як їх уникнути. Овнам варто побоюватися самих себе, своєї імпульсивності та агресивного настрою. Астрологи радять не направляти негатив на колег і близьких людей, оскільки це загрожує розривом стосунків і самотністю.

Найкращий період для зміни роботи чи зміни напрямку в бізнесі – перша половина весни, коли не буде ретроградних планет. Особливу увагу варто приділити в 2021 році боргам, від яких потрібно позбутися якомога швидше.

Якщо не хочете втратити роботу, службових романів заводити не треба. Це рік випробування для шлюбу. Не дозволяйте втручатися родичам.

Тілець (21 квітня – 20 травня)

Влітку і восени здійснюватимуться найважливіші фінансові мрії: зміна роботи, коштовні покупки. Варто лише частіше замислюватися про те, чи правильне це рішення саме на цей момент.

Остерігайтесь ліні й апатії. Вони позбавлять вас мотивації та життєвих сил, до того ж – відберуть удачу. А 2021 рік буде наповнений можливостями, які не варто упускати. Настає дуже динамічний і важливий час.

Дорослі діти захочуть жити окремо і познайомити вас зі своїми половинками. Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Тож запросіть їх у гості. Дружба й готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя кардинально почне змінюватися в першій половині року. Уникайте токсичних людей, необдуманих рішень і бездіяльності. Близнюкам варто довіряти лише надійним і перевіреним людям. Інші особистості здатні пустити під укіс всі фінансові плани та позбавити творчого натхнення. У 2021 році пощастить тим, хто працює поодинці (фрілансерам або найманим водіям, бізнесменам).

Підтримки потребуватимуть батьки. Хтось із друзів віддалиться, а хтось стане ближчим. Раптові знайомства у тривалі стосунки не переростуть. Подружжя, які довго не могли завагітніти, стануть батьками.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ракам потрібно більше збирати грошей, причому в різній валюті. У 2021 році валюта буде любити спокій і рахунок. Деякі неприємності у фінансах і в роботі можливі на початку року і в кінці весни. Дуже корисною для Раків стане інтуїція.

Глибокий самоаналіз варто відкласти «на потім». У найбільш критичних проявах це буде відбирати ентузіазм і творчу енергію. Перестаньте себе лаяти, прощайте себе за минулі помилки та не зупиняйтеся на шляху до своїх цілей.

Не дозволяйте коханим маніпулювати вами. Прислухайтеся до їхніх бажань, але не забувайте про власні. Самотні Раки знайдуть пару. Але для одруження краще підійде 2022 рік.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У першій половині року варто побоюватися великих витрат і марнотратства, адже це може потягнути за собою борги і неприємності. Створюйте комфортну атмосферу вдома і на робочому місці. Порядок в документації і чистота робочого місця – дві найважливіші умови, при дотриманні яких Леви зможуть істотно збільшити свій дохід.

Влітку починайте зміцнювати здоров’я та берегти його, бо друга половина року буде дуже продуктивна.

Будете популярні серед представників протилежної статі. Знайомтеся, ходіть на побачення. Не докучайте батькам і дітям надмірним піклуванням.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У 2021 році настане час виконання фінансових бажань. Хоча удача буде не постійним товаришем. На початку року і останні декілька місяців Дів можуть очікувати деякі життєві випробування і складні фінансові ситуації. Астрологи радять частіше звертатися за допомогою до близьких людей і друзів. Великий успіх чекає Дів з лідерськими задатками і талантами.

Варто стримувати свою конфліктність і не сваритися ні з ким у січні та травні. Це може сильно вдарити по всіх сферах життя. Також потрібно стежити за балансом роботи й відпочинку, уникати перевтоми.

Ймовірно, на початку року дізнаєтеся про вагітність. Народжуватимуться бажані й люблячі малюки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Позитивне мислення допоможе змінити фінансове життя на краще. У перші три місяці 2021 року розпочнеться енергетичний підйом і настане дуже продуктивний час. Але астрологи радять не забувати про важливість навчання і здобуття нових навичок. Також Терезам не варто добиватися свого за допомогою обману та хитрощів.

Не потрібно потопати в сумнівах тільки тому, що довелося почути щось по телевізору чи Інтернеті. Велика удача чекає Терезів, які бажають змінити напрямок руху. Постійні експерименти і пошук себе допоможуть цим людям уникнути зневіри.

Самотні знайдуть свою половинку. Ближчими стануть подружжя, які давно у шлюбі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонам потрібно побоюватися шкідливих звичок, які призводять до бідності. Найнебезпечнішим часом для Скорпіонів стане кінець весни і початок літа. До кінця червня краще не здійснювати дорогих покупок: це може привести до втрати коштів і до розчарувань. Корисно буде просити про допомогу родичів.

Друга половина року ідеально підходить для ділових поїздок, зміни обстановки. На початку року астрологи радять не змішувати любов і роботу – службові романи зруйнують успіх. Астрологи радять також обмежити спілкування з людьми, які постійно чимось незадоволені.

Більше часу проводьте з близькими. Разом подумайте над розширенням житла. Шукайте новий дім чи квартиру. Сімейний статус змінюватимуть друзі, готуйтеся гуляти на весіллі.

Стрілець  (23 листопада – 21 грудня)

У січні, липні і грудні може не вистачати енергії для того, щоб все встигати. Астрологи рекомендують вирушати в далекі поїздки, міняти обстановку, зовнішній вигляд. Необхідно піклуватися про здоров’я, щоб не втрачати час на боротьбу з недугами.

У 2021 році Стрільці можуть серйозно збільшити свої шанс на успіх у фінансах. Необхідно тільки ставити перед собою нові цілі та рухатися вперед.

Потрібно боятися проявів заздрощів та ревнощів. Ці почуття можуть зруйнувати ділові і романтичні стосунки.

Водночас 2021 рік – вдалий час для заміжжя. Не відпускайте тих, кого любите. Навіть думки про розлучення викликатимуть розпач. Відганяйте від себе підозри і тривогу. Кохані вірні вам.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Астрологи обіцяють вдалий рік, але найважливіша умова – обійти стороною всі конфлікти. Не варто замикатися в собі та прагнути до самоти.

Коштовні покупки можна здійснювати в будь-який час, але краще тримати в таємниці свої наміри, особливо від чужих людей. Велика удача чекає Козерогів, які жадають змін. Гроші люблять тих, хто не сидить на місці.

Звільніть дім від старих речей. Це допоможе оновити простір і почуватися здоровішими. Восени на вас чекає особлива зустріч. Знайомство в Інтернеті стане початком бурхливого роману. Ідіть до шлюбу, плануйте поповнення в родині.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Фінансова сторона життя подарує Водоліям багато позитивних емоцій, а також можливість стати краще. Грошова удача чекає всіх, хто вміє правильно розпоряджатися заробленими коштами. 2021 рік підходить для підвищення професійних навичок. На початку року корисно ризикувати, а ось навесні краще сфокусуватися на вирішенні нагальних проблем.

Варто направити свої думки в позитивний бік. Не можна переходити дорогу людям і навмисно ображати їх своїми рішеннями. Побоюйтесь егоїзму і необачності.

Прислухайтеся до дітей. Їхніми устами говоритиме істина. Діти потраплятимуть у неприємності. Їхню дивну поведінку сприймайте як сигнал тривоги.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У Риб з’явиться можливість кардинально змінити своє життя і в цьому їм будуть супроводжувати всі зірки та планети. Важливо тільки правильно розставляти пріоритети. Всі свої справи доведеться ретельно планувати, щоб мінімізувати ризики та дотримуватися точного балансу між роботою і відпочинком.

Буде можливість багато заробити, але для цього доведеться багато працювати. Якщо захочеться відвідати іншу країну або з’їздити в інше місто розвіятися, не варто шукати відмовок. 2021 рік ідеальний для покупки автомобіля, нерухомості, гаджетів. Також можна вкладатися в акції та цінні папери.

Серед нових знайомих траплятимуться підлі й заздрісні. Заводити нові романи небезпечно. Бракуватиме часу на розваги. Весна та початок літа – час подарунків. Почнуть здійснюватися мрії.

 

Інформація зібрана з відкритих джерел

Як повідомляв сайт vikka.ua, що робити у випадку отруєння у кафе чи ресторані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x