НовиниГолуб доводить своє: "Я заскочив у залу прямо з...

Голуб доводить своє: "Я заскочив у залу прямо з вулиці"

-

- Advertisment -

Народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Владислав Голуб продовжує доводити в соціальних мережах факт персонального голосування на останньому засіданні Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше він повідомив про те, що вже кілька тижнів перебуває в лікарні, однак пішов звідти на годину, щоб проголосувати за визнання Росії країною-агресором.

Кореспонденти vikka.ua звернули увагу на те, що навіть під час перебування у залі нардеп голосував "динамічно": він проголосував "за" один законопроект, опісля під час голосування за чотири – був відсутній, потім знову проголосував "за", за наступне – не голосував, потім – знову "за".

Скріншот із сайту ВР

"І так і ще раз: я заскочив в залу прямо з вулиці, бо чув у машині, що спікер скоро поставить питання на голосування. Тому я був у верхньому одязі. Після ВАЖЛИВОГО голосування було голосування про внесення змін про календарних план, тому я вирішив піти роздягтися в гардероб, що логічно насправді! Тому я був відсутній ці 10 хв. Повернувшись до зали я взяв участь ще в голосуваннях і після того забрав картку і поїхав у лікарню!", – переповів історію про своє голосування Голуб у Facebook.

На зауваження кореспондента vikka.ua про те, що перебуваючи у залі він не голосував ще за два законопроекти, Голуб пояснив:

"1. Я практично ніколи не голосую за скорочену процедуру. І в цьому випадку не проголосував. 2. Після того, як я зрозумів, що найважливіші питання, які потребують мою особисту участь, враховуючи те, що в цей час у мене мала бути крапильниця, були вичерпані, я забрав картку і поїхав в лікарню. Все?" – доводить своє нардеп.

"До речі, ще одне: на цьому тижні проходить засідання ПАРЄ, членом делегації якої я є! Так ось, на жаль, я не зміг туди поїхати саме з цих же причин, тобто хвороби. Хоча дуже хотів, бо там зараз вирішується доля Надії Савчннко а також доля російської делегаціі, яку наша делегація намагається не допустити до участі в ПАРЄ! І повірте, мені дуже хотілось би взяти в цьому участь!!!!", – емоційно додав Голуб.

Скріншот із Facebook

Нагадаємо, сьогодні видання "Дзвін" опублікувало новину про те, що замість Владислава Голуба на сесії голосував його колега Ігор Гринів. Як аргумент, видання опублікувало фото, на якому видно, що місце Голуба в той день було порожнім. Крім того, він письмово не зареєструвався на сесії.

Новина швидко набула резонансу. Вже за кілька хвилин Владислав Голуб у коментарі журналістові телеканалу "ВІККА", на сайті якого також був передрук новини "Дзвону", заявив, що позиватиметься до суду на всі ЗМІ, що поширили проти нього "неправдиву інформацію".

Пізніше видання "Обозреватель" повідомило, що, за їхніми джерелами, нардеп узагалі був у цей час за кордоном.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Електромонтерів, барист, водіїв та візажистів зібрала виставка «Профтехосвіта Черкащини-2024» (ВІДЕО)

У Черкасах відбулася обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини-2024». Відвідувачі виставки могли дізнатися більше про виробничі та робочі професії....

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x