НовиниКриміналГолову Гельмязівської ОТГ взяли під варту на 60 діб

Голову Гельмязівської ОТГ взяли під варту на 60 діб

-

- Advertisment -

Голову Гельмязівської ОТГ Івана Тітаренка, якого кілька днів тому правоохоронці затримали при спробі отримання хабаря в сумі 4 тис. доларів, Придніпровський районний суд м. Черкаси взяв під варту строком на 60 діб. Про це повідомила Прокуратура Черкаської області.

Також суд постановив, що він може сплати заставу в розмірі 23 тис. грн. і вийти з СІЗО. При цьому Іван Тітаренко залишиться під слідством і виконуватиме певні зобов’язання, покладені на нього судом.

Нагадаємо, посадовець вимагав і отримав від громадянина хабар за вплив на директора одного із комунальних підприємств з метою безперешкодного та безоплатного розміщення точок збору ПЕТ – пляшок на території очолюваної ним територіальної громади.

У Гельмязівській ОТГ працює одне комунальне підприємство. Це – КП «Добробут», яке займається благоустроєм, освітленням, та вивезенням сміття. Примітно, що власне, сам голова мав 9 грудня звітувати перед громадою за рік своєї роботи. Проте не судилося. Аджхе в цей час він активно спілкувався із правоохоронцями.

Івана Тітаренка був обраний головою ОТГ у листопаді минулого року. До цього він працював на «Азоті», мав власний бізнес. У власності голови Гельмязівської ОТГ будинок у Гельмязові та автомобіль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x