НовиниЧеркащинаГолову черкаського суду можуть притягнути до відповідальності за тиск...

Голову черкаського суду можуть притягнути до відповідальності за тиск на підлеглого у справі Фірташа

-

- Advertisment -

27 червня Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККС) розглядатиме заяву судді Апеляційного суду Черкаської області Сергія Бондаренка стосовно голови цього суду Володимира Бабенка. По це повідомляє Центр інформації про права людини.

"Розглядатиметься питання про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності за зверненням народного депутата України Соболєва Є.В., за заявою судді апеляційного суду Черкаської області Бондаренка С.І, за зверненнями народних депутатів України Гарбуза Ю.Г., Капліна С.М., Сугоняка О.Л.,Побера І.М., Горвата Р.І., Пацкана В.В., Іщейкіна К.Є., Ради суддів України, Коробки Ю.О., Маселка Р.А., Бондаренка С.І. стосовно голови та судді апеляційного суду Черкаської області Бабенка Володимира Миколайовича", – йдеться у повідомленні ВККС.

Раніше був оприлюднений аудіозапис, на якому Володимир Бабенко вимагав від судді Сергія Бондаренка прийняття неправосудного рішення у справі підприємства Дмитра Фірташа до вчительки Оксани Яшан про виселення її зі службового приміщення.

А коли той відмовився – зазнав систематичного тиску, погроз та дезорганізації його роботи. Суддя пережив підпал машини та чатування невідомих під його квартирою.

Суддя Сергій Бондаренко зауважує, що Рада суддів України не спромоглась захистити незалежність судді. Більше того, вона сфальсифікувала довідку комісії ради, яка приїздила з перевіркою організації роботи Апеляційного суду Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суддя черкаського суду отримав у подарунок квартиру вартістю понад мільйон гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x