НовиниЧеркащинаГоловну алею Черкас хочуть зробити безпечною

Головну алею Черкас хочуть зробити безпечною

-

- Advertisment -

На бульварі Шевченка у Черкасах склалася аварійна ситуація: щодня десятки жителів міста наражаються на небезпеку, а водії, які діють за Правилами дорожнього руху, можуть в будь-яку хвилину збити чи травмувати людину. Такі наслідки недосконалого проектування реконструкції бульвару, який уже затягнув на рекордні 45 мільйонів гривень. Про це на сесії міськради заявив лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов, передає кореспондент vikka.ua.

"Йдеться про пересікання пішохідної алеї з вулицями, що розташовані перпендикулярно бульвару. При реконструкції алеї були прибрані перешкоди – високі бордюри, кашпо з квітами тощо, натомість зроблені пандуси та з’їзди. Зникнення перешкод призводить до того, що пішоходи, зокрема й мами з дитячими візочками, перетинають перехрестя по дорозі, де на зелене світло рухається транспорт", – пояснює Олександр Згіблов.

За його словами, це наражає на небезпеку та створює аварійні ситуації. Адже пішохід мав би звернути з алеї, перейти на лівий чи правий бік бульвару, щоб обійти перехрестя, а потім повернутися на алею.

Депутат запропонував дати доручення департаменту архітектури розробити проект і встановити уздовж бульвару на перетині всіх вулиць підвищені бордюри чи кашпо, щоб забезпечити безпеку руху. Відповідний запит ухвалили 24 обранці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині люди, не дочекавшись ремонту дороги, засипали її цеглою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x