додому Новини Гроші Головному освітянину Черкас вручили підозру

Головному освітянину Черкас вручили підозру

1

Черкаська прокуратура вручила підозру очільнику департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергію Воронову.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Посадовця підозрюють у службовому недбальстві, що призвело до надмірних витрат бюджетних коштів. Загальна сума розтрати становить майже 732 тисячі гривень.

За даними слідства, головний освітянин Черкас упродовж грудня 2018 року та лютого-березня 2019 року підписав договори закупівлі за бюджетні кошти товарно-матеріальних цінностей для дошкільних навчальних закладів міста за значно завищеними цінами та, не перевіривши їх середню ринкову вартість, підписав відповідні платіжні документи. Наприклад, каструлі алюмінієві за ціною 3 773 грн за одиницю, електронні секундоміри за ціною 1150 грн за одиницю тощо.

Злочин викрито Черкаською місцевою прокуратурою спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та слідчими Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, кошти, передбачені на новорічну ялинку, витратять на черкаських освітян.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version