НовиниЧеркащинаГоловному "нацкорпусівцю" Черкащини обрали запобіжний захід

Головному "нацкорпусівцю" Черкащини обрали запобіжний захід

-

- Advertisment -

Учора 12 березня черкаська Феміда обирала очільнику обласного осередку "Національного корпусу" Дмитру Кухарчуку міру запобіжного заходу. Про це пише сайт "18000".

Відтак, за рішенням суду "нацкорпусівцю" обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці, тобто до 10 травня. Окрім цього, суд визнав обґрунтованими доводи захисника Кухарчука, щодо незаконного затримання його підзахисного.

Також протягом строку домашнього арешту Дмитро Кухарчук повинен приходити до слідчого відділу, який розслідує справу, та не залишати місце постійного проживання.

Нагадаємо, що 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців. 

Однак під час вчорашнього судового засідання Дмитро Кухарчук заявив: нічого протизаконного 9 березня він не робив

"Коли він (Петро Порошенко, – ред) почав спускатись зі сцени, я запитав: чому ви тікаєте? Зачекайте, будь ласка, ми хочемо задати вам наші питання. Після цього ми пішли далі, я не знаю, що відбулось. Я нікого не бив, я нікого не ображав, – переконував Феміду лідер "нацкорпусівців". – Кортеж поїхав і сталась сутичка, в якій я активної участі не брав. Я нікого не вдарив, у мене був мікрофон в руках. Після цього я вийшов на сцену і повідомив, про нашу позицію".

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, екс-заступник черкаського мера потрапив у "чистилище" "Миротворця".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі попрощаються з полеглим лейтенантом

У місті Сміла відбудеться прощання з полеглим захисником, Ярославом Гатенюком, завтра, 30 березня. Про це повідомили в пресслужбі Смілянської...

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x