додому Новини Черкащина Головного тепловика Сміли мер не пускає "на волю"

Головного тепловика Сміли мер не пускає "на волю"

0

Ігор Ройко продовжує займати посаду директора КП "Смілакомунтеплоенерго". Під час скандальної сесії 22 листопада, коли смілянську громаду змушували взяти на себе борги Енергоінвесту, Ігор Ройко публічно подав заяву на звільнення, демонструючи свій протест проти того, що на містян "навішують" чужі борги, пише "Сміла.ua".

Зараз пристрасті вщухли. Заяву Ігоря Ройка міський голова не підписав і навіть порвав. Керівництво міста хоче, щоб такий досвідчений керівник з більш ніж 20-річним стажем роботи у теплопостачальних підприємствах як Ігор Ройко, продовжував очолювати КП і допоміг витягти підприємство з боргів.

Ігор Ройко сказав, що докладе усіх зусиль, щоб на місто не повісили чужі борги. Він має власне бачення виходу з кризи. Якщо допрацює до наступного сезону – то дозволить усім проводити індивідуальне опалення і змінить теплопостачальну стратегію міста. Але поки що він не хоче ділитися своїми планами.

Зате повідомив, що через кілька днів сміляни зможуть побачити його виступ на одному з центральних ТВ-каналів, де він висловить свою позицію і погляд на вихід Сміли з "теплової кризи".

Поки що Ігор Ройко продовжив працювати директором КП і 23 листопада подав у суд на НАК Нафтогаз через те, що вони безпідставно не підписують договір на постачання газу КП "Смілакомунтеплоенерго".

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Сміли балотуватиметься у президенти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version