НовиниГоловного лікаря пологового будинку підтримала Асоціація лікарів Черкас

Головного лікаря пологового будинку підтримала Асоціація лікарів Черкас

-

- Advertisment -

Асоціація лікарів м. Черкаси оприлюднила відкритого листа, у якому висловила підтримку колективу пологових будинків та особисто головному лікарю Володимиру Зеленьку, пише "Про все".

Набула широкого розголосу програма "Інспектор Фреймут", в якій на всю країну висловлено ганьбу головному лікарю пологових будинків м. Черкаси Зеленьку Володимиру Миколайовичу, а медицина в місті оцінена незадовільно.

"Ми, лікарі міста Черкаси, висловлюємо підтримку колективу пологових будинків та особисто головному лікарю Зеленьку В.М. і вважаємо, що коментарі щодо роботи медичного закладу може давати компетентний фахівець, а не журналіст".

Медики вважають, що статистичні дані, наведені в програмі, недостовірні, поведінка журналіста стосовно до головного лікаря ганебна і принизлива. У програмі демонстративно показані лише недоліки закладу, який є одним із найкращих у місті. Таким чином можна однобоко маніпулювати думкою суспільства і налаштовувати людей негативно. Так, в будь-якому закладі можна знайти старі матраци та ліжка і створити страшну картинку на екрані.

"Ми визнаємо, що існує велика кількість недоліків в роботі медичних закладів. Більшість з них обумовлена не роботою персоналу, а об’єктивними чинниками – мізерне фінансування, непропорційний розподіл та несвоєчасне виділення коштів, криза медичної галузі загалом. Лікарі теж прагнуть працювати в гідних умовах і думати лише про професійний розвиток а не про виживання. Та ми не бастуємо і не вимагаємо багато. Ми визнаємо умови дійсності і продовжуємо сумлінно виконувати свій обов’язок – допомагати людям" – йдеться в листі.

Зеленько Володимир Миколайович – головний лікар з 19-річним стажем організатора та чудовою репутацією. Про це свідчать відгуки колег та пацієнтів. Робота в закладі організована добре. Статистичні показники роботи одні з найкращих в області та Україні – це доводить високий професіоналізм лікарів та гарну організацію роботи, наголошують в Асоціації лікарів м. Черкаси.

"На жаль, випадки дитячої смертності трапляються. Лікар – не Бог. Кожен випадок повинен розглядатися об’єктивно та неупереджено. Якщо є вина лікаря – має бути покарання. Ми проти безпідставних звинувачень", запевняють медики.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після візиту Фреймут під головлікарем пологових будинків Черкас захиталося крісло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x