НовиниЧеркащинаГоловний вхід та озеро розпочнуть реконструювати в Черкаському зоопарку

Головний вхід та озеро розпочнуть реконструювати в Черкаському зоопарку

-

- Advertisment -

До кінця липня в міському зоологічному парку стартує ще один етап реконструкції. Цього разу візьмуться за оновлення головного входу та озера.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Напередодні депутати міської ради під час позачергової сесії ухвалили рішення, яке дозволяє розпочати заплановані роботи коштом спонсорів. Ним виступає одна з головних кондитерських корпорацій країни.

"Наш головний вхід кардинально змінить свій вигляд. Розпочнемо з демонтажу старих конструкцій, дещо змінимо планування, збільшимо його площу, – пояснює директор комунального підприємства Євгеній Ван. – Хочемо облаштувати нові каси й встановити турнікети, водночас, зробити тут все так, аби в період, коли приймаємо одночасно велику кількість відвідувачів – уникнути черг. Зміни торкнуться й адміністративної частини комплексу. Зведемо нові вбиральні, в яких облаштуємо окрему кімнату для людей із інвалідністю, а ще – для матері та дитини".

Стоянку для автомобілів, яка є нині безпосередньо перед самим входом, перенесуть у інше місце поряд із зоопарком. Натомість на її місці облаштують громадський простір, де зможуть відпочивати відвідувачі. Серед планів –  будівництво кав’ярні з літнім майданчиком, для відвідувачів якого відкриватиметься вид на озеро. Його теж оновлять.

За словами Євгенія Вана, роботи з реконструкції головного входу та озера розраховані на рік. Наступним етапом стане будівництво нового тераріуму.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у рисей із Черкаського зоопарку народилося маля.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Можливі підтоплення у верхів’ї Кременчуцького водосховища” – Ігор Табурець

Найближчі кілька днів, унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ і рясних дощів, можливі підтоплення заплав і понижених прирічкових...

Хвороби хребта, через які можуть звільнити від військової служби

Оприлюднили список хвороб хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у Збройних Силах України. Згідно з новим закону...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x